Ασφαλιστικές Ειδήσεις

«Βαρύ πυροβολικό» ο επόμενος CEO της AIG

AIG
Royal Gazette

O Brian Duperreault φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος CEO του ομίλου της AIG, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg που προέρχονται από ανθρώπους που γνωρίζουν τις προθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου προς τα εκεί προσανατολίζεται η διοίκηση μετά από την αποχώρηση του Peter Hancock.

O Brian Duperreault  έχει διατελέσει στο παρελθόν αντιπρόεδρος του Maurice “Hank” Greenberg της AIG και επικεφαλής ενός εκ των κυριότερων αντιπάλων της AIG, της Ace Ltd. Αργότερα έγινε διευθύνων σύμβουλος της Marsh & McLennan Cos και εν συνέχεια στη Hamilton Insurance Group.

 Ο Duperreault είναι από τους κορυφαίους υποψήφιους για τη θέση

Ο Duperreault είναι “ένας από τους καλύτερους πιθανούς υποψηφίους για να γίνει ο επόμενος διευθύνων σύμβουλος της AIG”.

Αυτό ανέφερε το σημείωμα των αναλυτών της Barclays Plc με επικεφαλής τον Jay Gelb προς τους επενδυτές μετά την ανακοίνωση του Bloomberg για τις συζητήσεις του συμβουλίου. “Ο Duperreault είναι σε θέση να διαμορφώσει μια εφαρμόσιμη στρατηγική για την AIG και επίσης να προσελκύσει τα κορυφαία ταλέντα της βιομηχανίας”. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές στα σχέδια που εξετάζει η AIG για την Hamilton, όπου ο Duperreault είναι πρόεδρος, εντάσσεται και το ενδεχόμενο να εξαγοράσει την εταιρεία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
«Βαρύ πυροβολικό» ο επόμενος CEO της AIG! https://www.insurancedaily.gr/vary-pyrovoliko-o-epomenos-ceo-tis-aig/