Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Vester AE
Η Εξαίρεση…


Πριν μερικές ημέρες γράψαμε ότι όσα Στελέχη Κεντρικών Υπηρεσιών, στη διάρκεια των τελευταίων 10 χρόνων, αποφάσισαν να ιδρύσουν Πρακτορεία Ασφαλίσεων, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Τυχαία, ωστόσο, μάθαμε για την Πρακτορειακή Vester AE των αναγνωρισμένων πρώην Στελεχών της Interamerican, Κώστα Μπερτσιά και Σπύρο Αλεξανδράτο, η οποία όχι μόνον δεν τα κατάφερε, αλλά σε διάστημα δύο μόνον χρόνων πέρασε το ποσό των 10 εκατ ευρώ σε Ασφάλιστρα!
Πρόκειται αναμφισβήτητα για μια σπάνια επιτυχία που δεν έχει ξανασυμβεί στην Ελληνική Αγορά, όχι μόνον λόγω του τζίρου, αλλά και της σύνθεσης του χαρτοφυλακίου της. Μόνον το 40% του χαρτοφυλακίου είναι Αυτοκίνητα!

Συγχαρητήρια στους δύο βετεράνους Ασφαλιστές που τα κατάφεραν όχι μόνον να επικρατήσουν, αλλά και να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς του ID, ότι όσοι προσπάθησαν, δεν τα κατάφεραν!

Τους ευχόμαστε και εις ανώτερα.

Η Demco, όπως είχαμε γράψει πριν μερικές ημέρες, είναι και επίσημα εξουσιοδοτημένη από τις αρχές να λειτουργεί στην Ελλάδα ως Εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων και σύντομα θα κάνει τις επίσημες ανακοινώσεις της.
Στόχος είναι Αγορά του Κλάδου Πυρός, το Προσωπικό Ατύχημα, τα Νοσοκομειακά, (ένα ισχυρό χαρτί του Δ. Κοντομηνά) και το επιλεγμένο αυτοκίνητο.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 8 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Vester AE
Η Εξαίρεση...! https://www.insurancedaily.gr/vester-ae%ce%b7-%ce%b5%ce%be%ce%b1%ce%af%cf%81%ce%b5%cf%83%ce%b7/