Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Victoria και D.A.S. – Hellas
Εκδήλωση Kοπής Πίτας


Παρότι είναι αναμενόμενο ο χρόνος να φθείρει τη φρεσκάδα των θεσμοθετημένων εταιρικών εκδηλώσεων, η φετινή γιορτή των δύο εταιριών που εκπροσωπούν την Ergo στην Ελλάδα ήταν όσο ποτέ άλλοτε, δυναμική και γεμάτη από το συναίσθημα της χαράς των 550 περίπου Συνεργατών που είχαν  για άλλη μια χρονιά ραντεβού με την επιτυχία.

Αποψη από την αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Αποψη από την αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών

Ο τίτλος του κειμένου της ομιλίας του  Thomas Schoellkopf, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ERGO International και υπεύθυνου για τις χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, που είχε διανεμηθεί από την αρχή της εκδήλωσης, έδινε το ξεκάθαρο στίγμα της ιδεολογίας των δύο εταιριών. «Πηγή της δύναμης μας η σταθερότητα»

Όταν τα φώτα χαμήλωσαν, ο Στάθης Τσαούσης, Εμπορικός Διευθυντής της Victoria και η Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύντρια Εσωτερικής Διοίκησης και Διευθύντρια Πωλήσεων της D.A.S.- Hellas, με τον δικό τους ενθουσιώδη τρόπο καλωσόρισαν τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και παραχώρησαν το βήμα στην Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος κα. Μαργαρίτα Αντωνάκη, η οποία απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό και ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι ελληνική ασφαλιστική αγορά παρά τις πολλές αντιξοότητες, το έτος 2009 παρουσίασε αύξηση παραγωγής στους γενικούς κλάδους και ειδικότερα στον κλάδο αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια, κλήθηκε στο βήμα ο Thomas Schoellkopf. Με φόντο μια σειρά από ελληνικά γραμματόσημα, ο κ. Schoellkopf ανέπτυξε μια ξεχωριστή ομιλία, εστιάζοντας στα βασικά χαρακτηριστικά του δικτύου πωλήσεων, που είναι η φιλικότητα, η καλοσύνη και η σιγουριά, χαρακτηριστικά που συνδέονται με την εικόνα της εταιρίας. «Όπως ακριβώς αυτό το γραμματόσημο έχει διανύσει ένα μακρύ δρόμο, έτσι και η πορεία της εταιρίας μας είναι μακρά και εντυπωσιακή. Ας ρίξουμε μία ματιά μαζί στη διαδρομή του εξαιρετικού και γεμάτου σημαντικά γεγονότα έτους 2009.

Η Victoria κατάφερε το 2009 να πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή επιτυχία, με ένα ύψος ασφαλίστρων που αγγίζει σχεδόν τα 100 εκ. ευρώ (+35% σε σχέση με πέρυσι) οφειλόμενη σε επιτυχημένους και ενθουσιώδεις συνεργάτες, ένα αποτέλεσμα χρονιάς ύψους 6,7 εκ. ευρώ, οφειλόμενο στην καλή διαχείριση της εταιρίας και ένα χαμηλό Combined Ratio της τάξης του 96,6%, οφειλόμενο στα μέτρα μείωσης του κόστους και αύξησης της αποδοτικότητας» τόνισε μεταξύ των άλλων.

Αφού ευχαρίστησε όλους τους Συνεργάτες της Victoria για την προσωπική τους συμβολή στο εξαιρετικό αποτέλεσμα, αναφέρθηκε στις προοπτικές της αποκλειστικής συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τη διατήρηση της επιτυχίας των πωλήσεων και στο μέλλον.

Aμέσως μετά, το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της D.A.S.-Hellas Γρηγόριος Ξουράφης, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του παρουσίασε τα σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα τους έτους 2009,  από τα οποία ξεχωρίζουν η αύξηση του χαρτοφυλακίου και της νέας παραγωγής της D.A.S.-Hellas κατά 37% και 64% αντίστοιχα και η αύξηση των εσόδων κατά 56%. Αφού απένειμε τα εύσημα στους ανθρώπους του τμήματος πωλήσεων, συμπλήρωσε ότι την επιτυχία αυτή την αποδίδει στην άψογη συνεργασία με την Victoria και φυσικά στην αναγκαιότητα της κάλυψης της Νομικής Προστασίας.

Τηρώντας την παράδοση, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής  Θεόδωρος Κοκκάλας ανέβηκε στο βήμα τελευταίος. Αφού ευχαρίστησε προσωπικά τον κ. Schoellkopf που στήριξε τις προσπάθειες της εταιρίας στην Ελλάδα ακόμη και όταν αυτές ήταν αρκετά τολμηρές, λειτουργώντας ως καταλύτης ανάμεσα στην Victoria της Ελλάδας και τους μετόχους, παρουσίασε οικονομικά στοιχεία της Munich Re και της ΕRGO καταδεικνύοντας έτσι, το μέγεθος, το εύρος των δραστηριοτήτων, την οικονομική ευρωστία και τη θετική εξέλιξη όλων των οικονομικών δεικτών της πορείας του ομίλου παρά την παγκόσμια οικονομική κρίση.

Στην συνέχεια, αναφέροντας ότι “είναι τιμή μας να τον έχουμε στους κόλπους της εταιρίας”, κάλεσε τον συνεργάτη του Θάνο Μελακοπίδη, στο βήμα προσκαλώντας τον να χαιρετήσει από τη θέση του Συμβούλου της Διοίκησης την εκδήλωση, αλλά και να αποκαλύψει τους λόγους που τον οδήγησαν στην οικογένεια της Victoria. O κ. Θάνος Μελακοπίδης, αρκετά συγκινημένος αλλά πάντα σε ετοιμότητα παρά τον ευχάριστο αιφνιδιασμό χρησιμοποιώντας απλό και μεστό λόγο εξήγησε τις σκέψεις και τα συναισθήματα που τον οδήγησαν στην απόφαση να ενταχθεί στο δυναμικό της Victoria, εστιάζοντας κυρίως στην εκτίμηση και στην εμπιστοσύνη που έτρεφε προς τα πρόσωπα που διοικούν μια σοβαρή και αξιόπιστη για πολλά χρόνια εταιρία.


Vic per

Ο κ. Στάθης Τσαούσης Εμπορικός Διευθυντής της Victoria, στον ρόλο του συντονιστή της εκδήλωσης.

 

Vic 3

Στιγμιότυπο από την ομιλία του κ. Thomas Schollkopf Μελος του Διοικητικού Συμβουλίου της ERGO International και
υπεύθυνου για τις χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης.


Vic 4
Στιγμιότυπο από την ομιλία του κ. Γρηγόριου Ξουράφη Αντιπρόεδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Συμβούλου της
D.A.S.-Hellas


Vic5
Στιγμιότυπο από την ομιλία του κ. Θεόδωρου Κοκκάλα Αντιπρόεδρου του Δ.Σ. και Γενικού Διεθυντή της Victoria.


Vic6
Οι βραβευθέντες της κατηγορίας ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ : από αριστερά προς τα δεξιά, Βαρδή Ελισάβετ-ECONS
A.E., Παπαφιλίππου Βασίλειος, Χατζηθεοδοσίου Ιωάννης – MEGA BROKERS A.E., Σπυρίδωνος Ιωάννης – ΜΠΟΥΓΑΣ Θ.
ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ Ε.Π.Ε, Λιβάς Γεώργιος, Αλφιέρης Κωστής – ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Α.Ε., Χατζηπαναγιώτου
Δημήτριος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Victoria, Παπαθανασόπουλος Σωτήριος, Τσαούσης Στάθης Εμπορικός
Διευθυντής της Victoria, Κουτσομήτρου Αλεξάνδρα – PROMIST INSURANCE & FINANCE A.E., Μάλαμα Χαρίκλεια,
Αθανασάκης Ιωάννης, Ιωάννου Ηλίας, Γκότσης Ιωάννης-ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑΚΗ Α.Ε., Λούτσος Θάνος – ING
ΕΛΛΗΝΙΚΗ Α.Ε.ΜΕΣΙΤΕΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ.


Viv7
Οι βραβευθέντες των κατηγοριών ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ : από αριστερά
προς τα δεξιά, Κακαρδάκου Μαρία, Μενδρινός Σωτήριος- ΒΟΡΡΕΑ ΜΑΡΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε., Σισμανίδης Κωνσταντίνος, Δεληγιαννίδου
Παρθένα, Γρηγόριος Ξουράφης Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της D.A.S.-Hellas, Δρόσος Ελευθέριος,  Τσαούσης
Στάθης Εμπορικός Διευθυντής της Victoria, Κελέφης Χρήστος, Αναγνώστου Ολια, Τριανταφύλλου Ελια – ΣΚΑΛΚΕΑΣ Σ. & Σια Ε.Ε.,
Ντόιμας
Γιάννης.


Vic8
Οι βραβευθέντες της κατηγορίας ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ : από αριστερά προς τα δεξιά, Νικολαίδης Δημήτριος ,
Αγγελόπουλος Γεώργιος, Φίκα Ηρώ, Στασινόπουλος Παναγιώτης, Θεόδωρος Κοκκάλας Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Γενικός
Διεθυντής της Victoria , Μίχος Ευάγγελος, Τσαούσης Στάθης Εμπορικός Διευθυντής της Victoria, Μαρσέλλος Μανώλης
– INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε., Τριχάκης Ιάκωβος, Τζίμα Γεωργία – ΜΑΣΤΑΚΑΣ Κων. & Γεωργ. Ο.Ε.,
Ψαρογιάννης Γεώργιος-ΒΑΚΑΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Ε.Π.Ε.


Vic9
Οι βραβευθέντες της κατηγορίας V.I.P. από αριστερά προς τα δεξιά : κ. Αλφιέρης Κωστής – ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Α.Ε., Τσαούσης Στάθης  Εμπορικός Διευθυντής της Victoria, Παπαθανασόπουλος Σωτήριος, Καλλιμάνης Γεώργος, Thomas
Schollkopf Μελος του Διοικητικού Συμβουλίου της ERGO International, Τσουλπάς Δημήτριος, Τσίγκα Βάσω – ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε., Εμμανουήλ Ντάνι, Ζάννης Ευριπίδης – ΑΝΑΞ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.


Vic10
Η κοπή της πίτας από τον Θεόδωρο Κοκκάλα Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και Γενικό Διεθυντή της Victoria και τον Γρηγόριο Ξουράφη
Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Συμβούλου της D.A.S.-Hellas.

1 Comment

1 Σχολιο

  1. noname

    Feb 19, 2010 at 9:23 AM

    τελικα ποιος κερδισε το φλουρι?

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + eleven =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Victoria και D.A.S. – Hellas
Εκδήλωση Kοπής Πίτας! https://www.insurancedaily.gr/victoria-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-d-a-s-hellas-%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-k%ce%bf%cf%80%ce%ae%cf%82-%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b1%cf%82/