Ασφάλιση Επιχειρήσεων Ειδήσεις & Νέα

Victory Promise: Πολυεπίπεδη επένδυση στον ασφαλιστή


Δεν είναι ότι δεν μπορούν να δουν τη λύση, αλλά ότι δεν μπορούν να δουν το πρόβλημα» (G. K. Chesterton). Σε αυτήν τη φράση αποτυπώνεται το βασικότερο «ζήτημα» σχετικά με την ασφάλιση.

του Σταμάτη Συγγρού, Προέδρου ΔΣ της Victory Promise

Γιατί δυστυχώς ο ιδιώτης και ακόμα περισσότερο o επιχειρηματίας αντιλαμβάνεται την αξία και τη σημασία της ιδιωτικής ασφάλισης όταν ο κίνδυνος έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα του. Και τότε είναι αργά… Διότι η ζημιά ως γνωστό δεν ασφαλίζεται.

Ας δούμε λοιπόν πού βρισκόμαστε σε επίπεδο κοινωνίας και επιχειρείν. Τα ασφάλιστρα στην Ελλάδα είναι μόλις το 2,5% του συνολικού ΑΕΠ όταν ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι στο 7%. Είμαστε ανασφάλιστοι με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον Έλληνα καταναλωτή και επιχειρηματία που θα μπορούσε ελεύθερα και με ασφάλεια να σχεδιάζει το μέλλον που επιθυμεί για τον ίδιο, την οικογένειά του ή την επιχείρησή του.

Είναι στη σφαίρα της δικής μας ευθύνης ως διαμεσολαβητές να παίξουμε σημαντικό ρόλο στην αντιστροφή αυτής της εικόνας. Εμείς θα ενισχύσουμε την ασφαλιστική συνείδηση μέσα από την επαγγελματική μας κουλτούρα και πρακτική. Λόγω του ότι «καρδιά» του εγχειρήματος για εμάς ήταν, είναι και θα είναι ο ασφαλιστικός σύμβουλος, αντιλαμβανόμαστε ότι η δική μας ευθύνη είναι καταρχάς η προσέλκυση επαγγελματιών οι οποίοι προσεγγίζουν ή έχουν ταυτόσημη οπτική με εμάς, για το ρόλο του επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου στο παρόν και το μέλλον.

Η επικαιροποίηση των γνώσεων και των δεξιοτήτων (rebranding) στην άσκηση του επαγγέλματός μας προκειμένου να είμαστε αποτελεσματικοί απέναντι στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας, οι οποίοι βιώνουν τεράστιες αλλαγές στην καθημερινότητά τους, που έχουν επηρεάσει:

  1. Τον οικογενειακό τους προγραμματισμό και σχεδιασμό
  2. Τον τρόπο που σχεδιάζουν και διαχειρίζονται τις επιχειρήσεις τους
  3. Το μέλλον των παιδιών τους
  4. Τη διαχείριση περιουσίας
  5. Τις υπηρεσίες υγείας που λαμβάνουν και μια σειρά θεμάτων που η ιδιωτική ασφάλιση μπορεί να προσφέρει λύσεις, αποτελεί για εμάς προτεραιότητα.

Ταυτόχρονα επενδύουμε ουσιαστικά στη δημιουργία νέων ασφαλιστικών συμβούλων με υψηλές προδιαγραφές προσφέροντάς τους ένα περιβάλλον οικονομικής και επαγγελματικής ασφάλειας.

Είμαστε ίσως η μόνη εταιρεία στο χώρο της ανεξάρτητης διαμεσολάβησης η οποία προσφέρει κανονισμό εξέλιξης στους συνεργάτες της είτε ως ασφαλιστικών συμβούλων είτε ως managers, πέραν των κλασικών συμβάσεων συνεργασίας, γεγονός που έχει συμβάλει στους ρυθμούς ανάπτυξής μας τα τελευταία χρόνια που ξεπερνούν το 40% για την τριετία 2015-2017.

Η Victory Promise είναι μια εταιρεία που γεννήθηκε, επιβίωσε και αναπτύσσεται τα χρόνια της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας γνωρίζοντας ότι βασικός της σκοπός και όφελος είναι να προσφέρει στην ουσιαστική επανεκκίνηση της ασφαλιστικής βιομηχανίας προκειμένου να έχει δυνατότητα πρόσβασης κάθε πολίτης της χώρας μας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Η Victory Promise διαχειρίζεται πάνω από 14.000 συμβόλαια καλύπτοντας ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών μας που εκτείνονται από έναν σύνθετο βιομηχανικό κίνδυνο μέχρι την απλή ασφάλιση ενός οχήματος. Οι αποζημιώσεις προς τους πελάτες μας σε ποσοστό άνω του 95% είναι ταυτόσημες με την αρχική τους απαίτηση. Για το σκοπό αυτό επενδύουμε ουσιαστικά στη γνώση των συνεργατών μας και του διοικητικού μας δυναμικού με στοχευμένα και εξειδικευμένα σεμινάρια διαχείρισης κινδύνου, αναγκών και προϊοντικής ανάλυσης, τα οποία γίνονται από το δικό μας εκπαιδευτικό κέντρο, γεγονός που εξασφαλίζει την αμερόληπτη και σε βάθος προσέγγιση στις προτάσεις προς τους πελάτες μας.

Δίνουμε έμφαση στο καθημερινό coaching σε κάθε τομέα λειτουργίας της Εταιρείας μας προκειμένου να παρακολουθούμε δημιουργικά κάθε εξέλιξη που μας αφορά.

Η επένδυση στη γνώση για εμάς σημαίνει πάνω από 200 ώρες σεμιναρίων ετησίως και πολλαπλάσιες ώρες έρευνας και προετοιμασίας και πραγματικά είναι ένα σημαντικό σημείο διαφοροποίησής μας στην ασφαλιστική αγορά.

Παράλληλα, έχοντας άριστη και ειλικρινή συνεργασία με όλες τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες έχουμε ελαχιστοποιήσει τους χρόνους έκδοσης των συμβολαίων για τους πελάτες μας. Συγχρόνως επιτυγχάνουμε τους καλύτερους δυνατούς όρους στις καλύψεις τους ακόμα και όταν υπάρχει δυσκολία στην ανάληψη κινδύνου με στοχευμένα τεκμηριωμένη διαπραγμάτευση (π.χ. όταν υπάρχει ένα βεβαρημένο ιστορι- κό υγείας, όταν ένας εμπορικός κίνδυνος είναι σύνθετος και έχει υποστεί «ζημιά» στο παρελθόν).

Η συνεχής αύξηση της λειτουργικής μας κερδοφορίας και ο μηδενικός δανεισμός, μας επιτρέπει να επενδύουμε σε τομείς που δημιουργούν προστιθέμενη αξία τόσο στους πελάτες μας όσο και στους συνεργάτες μας, όπως η μηχανοργάνωσή μας, η εξυπηρέτηση των πελατών μας, το εκπαιδευτικό μας κέντρο και σύντομα μέσω του site μας θα προσφέρουμε μία σειρά από υπηρεσίες προκειμένου να αναδείξουμε τα ωφελήματα που προσφέρει η ασφαλιστική βιομηχανία στον Έλληνα καταναλωτή μέσω του επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου.

Η Victory Promise για εμένα και τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκαν τους ιδρυτές της πριν από 10 χρόνια αποτελεί ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που απέδειξε ότι όταν υπάρχει στόχος, όραμα, πίστη, συνέπεια, πολλή δουλειά, αλλά και συνετή διαχείριση μπορείς να πας τα πράγματα μπροστά. Είναι η δέσμευσή μας ότι οι πελάτες, οι συνεργάτες μας αλλά και το στελεχιακό μας δυναμικό μπορούν να βασίζονται στη Victory Promise για τους στόχους, τις φιλοδοξίες και τα όνειρά τους.

Πηγή: Μεσίτες/Πράκτορες, Οδηγός Ασφάλισης Επιχειρήσεων 2017-2018


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Victory Promise: Πολυεπίπεδη επένδυση στον ασφαλιστή! https://www.insurancedaily.gr/victory-promise-polyepipedi-ependysi-ston-asfalisti/