ΕΚΕ

Video: “Affidea: Είμαι Αθλητής. Προσέχω την Υγεία μου”


Η αξία της πρόληψης, όπως περιγράφεται από τους πρωταθλητές της ποδηλατικής ομάδας ΤΑΛΩΣ, στο πλαίσιο της αφύπνισης και ενημέρωσης όλων.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Affidea «Είμαι Αθλητής. Προσέχω την Υγεία μου», o όμιλος διαγνωστικών δημιούργησε σποτ ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη, όπου oι πρωταθλητές του ΤΑΛΩΣ εξηγούν πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η καλή υγεία στη ζωή ενός αθλητή και πώς η πρόληψη πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για όλους.

Με βασική αρχή τον σεβασμό στον άνθρωπο, o όμιλος Affidea αναπτύσσει όλα αυτά τα χρόνια την δραστηριότητά του, υλοποιώντας ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς. Τα τελευταία δύο χρόνια στέκεται σταθερά στο πλευρό του Ποδηλατικού Ομίλου Χανίων ΤΑΛΩΣ, με την Αffidea να αποτελεί αναπόσπαστο υποστηρικτικό κομμάτι για την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη προετοιμασία των αθλητών.

Η Affidea, πιστή στη φιλοσοφία ότι “πάνω από όλα είναι η υγεία”, παρέχει προληπτικές ιατρικές εξετάσεις, στηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες των αθλητών για την κατάκτηση της κορυφής.

Η προσφορά αιματολογικών εξετάσεων και ιατρικών ελέγχων των αθλητών στα διαγνωστικά εργαστήρια της Affidea σε όλη την Ελλάδα, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές να αθλούνται σε υψηλό επίπεδο, με αποτέλεσμα να διακρίνονται σε κάθε αγώνα που συμμετέχουν.

Εδώ μπορείτε να δείτε δύο ακόμη σποτ που δημιουργήθηκαν για τον ίδιο σκοπό: Spot 1 και Spot 2  και


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five − one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Video: "Affidea: Είμαι Αθλητής. Προσέχω την Υγεία μου"! https://www.insurancedaily.gr/video-affidea-ime-athlitis-prosecho-tin-ygia-mou/