
Ιπτάμενες μηχανές για τις ανάγκες των αστυνομικών αγόρασε η αστυνομία του Dubai. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη στην υπηρεσία τους περιπολικά Lamborghini και ανδροειδή για αξιωματικούς.
Το όχημα, που ονομάζεται Scorpion και σχεδιάστηκε από τη ρωσική τεχνολογική εταιρία Hoversurf, βασίζεται σε τέσσερις προπέλες για να παραμείνει αερομεταφερόμενο. Φτάνει τα 40 μίλια την ώρα, είναι μονοθέσιο και μπορεί επίσης να λειτουργεί αυτόνομα.
Μετά την παρουσίαση της μηχανής στις τεχνολογικές εκθέσεις, η αστυνομία του Ντουμπάι αποφάσισε να προσθέσει άλλο ένα gadgets στις δυνάμεις της, που αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της “έξυπνης πόλης”.
Σύμφωνα με τη σελίδα Facebook του διευθύνοντος συμβούλου της Hoversurf Αλεξάντερ Αταμάνοφ, η εταιρεία έχει υπογράψει μνημόνιο συμφωνίας με την αστυνομία του Ντουμπάι και έχει προσκληθεί να ανοίξει μαζική παραγωγή της μηχανής στην περιοχή του Ντουμπάι.
Σχόλια

ΤΝ, θέματα υγείας & εταιρικές ενημερώσεις στα πιο αποτελεσματικά δολώματα phishing στον χώρο εργασίας
Κυκλοφόρησε ο οδηγός «Άνθρωποι & Αριθμοί της Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής Βιομηχανίας 2025-2026»
ΕΙΑΣ: Απονομή ευρωπαϊκών πιστοποιήσεων στους αποφοίτους των προγραμμάτων EFICERT SQF3 & SQF4
Γ. Σαμολαδάς: Τι πρέπει να κάνουν όσοι είχαν εμπορεύματα στο BLUE CARRIER 2
Γιατί η Εθνική Ασφαλιστική θα γίνει περισσότερο ανταγωνιστική στις ασφαλίσεις υγείας
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.

























