Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Video: J.Koudounis: Ο νεότερος CEO της Wall Street που διεκδικεί την Εθνική


Έζησε το αμερικάνικό όνειρο και κατάφερε να διατηρήσει τις αξίες που του μετέδωσε η οικογένεια του. Έχοντας καταγωγή από τη Σπάρτη, ο Τζον Κουδούνης γεννήθηκε στο Σικάγο και μεγάλωσε στο Ιλινόις. Φοίτησε στο Brown University και το 2010 έγινε ο νεότερος CEO στην Wall Street.

Όπως αναφέρει η επιτυχία των Ελλήνων οφείλεται στο ότι έχουν πάθος με ότι κάνουν και θεωρούν ότι μπορούν να επιτεύξουν τα πάντα. Σήμερα είναι επικεφαλής στην εταιρεία του J. Calamos και εκπροσωπεί το ελληνοαμερικανικό σχήμα που έχει καταθέσει προσφορά για την αγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Δείτε ένα video για τη ζωή και την πορεία του, τη συνεργασία του με τον John Calamos και το ενδιαφέρον του για την πολιτική. Το 2014 ο John Koudounis έδωσε συνέντευξη στο ελληνικό mega view όπου μίλησε για την ζωή του, την Ελλάδα και την απόφαση του να ασχοληθεί με τη χρηματιστηριακή αγορά.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − eight =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Video: J.Koudounis: Ο νεότερος CEO της Wall Street που διεκδικεί την Εθνική! https://www.insurancedaily.gr/video-j-koudounis-o-neoteros-ceo-tis-wall-street-pou-diekdiki-tin-ethniki/