Ασφάλιση Υγείας Ειδήσεις & Νέα

Viktoratou Insurance Brokers & Όμιλος Ευρωκλινικής: Στρατηγική συνεργασία με δωρεάν παροχές υγείας σε ασφαλισμένους

Σ. Βικτωράτου

Η μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων Viktoratou Insurance Brokers SA, αντιλαμβανόμενη τις σύγχρονες ανάγκες, προχώρησε σε συνεργασία με τον Όμιλο Ευρωκλινικής με στόχο να εξασφαλίσει σημαντικά προνόμια σε περιπτώσεις νοσηλείας ή/και επίσκεψης σε τακτικά ιατρεία και τμήματα επειγόντων περιστατικών. Στους ασφαλισμένους της Viktoratou Insurance Brokers SA που θα επισκέπτονται την Ευρωκλινική, η συμμετοχή στα έξοδα νοσηλείας μέσα από τη συμφωνία με το ιδιωτικό θεραπευτήριο ελαχιστοποιείται ή ακόμα και μηδενίζεται.

Το μόνο που απαιτείται για να έχουν πρόσβαση στις παροχές αυτές είναι η επίδειξη της Κάρτας Προνομίων που θα εμπεριέχει το ονοματεπώνυμο του κυρίως ασφαλιζομένου και την επωνυμία Viktoratou Insurance Brokers SA. Μέσα από τη συνεργασία με τον όμιλο της Ευρωκλινικής οι ασφαλισμένοι θα έχουν:

α) πρόσβαση σε προνομιακές τιμές για προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις καθώς και

β) δωρεάν παροχές σε έκτακτα περιστατικά

Η συμπληρωματική ασφάλιση υγείας μέσα από ένα ατομικό ή ένα ομαδικό ασφαλιστήριο υγείας αποτελεί προτεραιότητα για τους ανθρώπους που θέλουν να διασφαλίσουν πρόσβαση σε δομές και υπηρεσίες υγείας εάν χρειαστεί να νοσηλευτούν, να έχουν ιατρική φροντίδα και να κάνουν εξετάσεις.

Σχετικά με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ:

Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας ακολουθώντας ασθενοκεντρική φιλοσοφία. Διαθέτει 175 νοσηλευτικές κλίνες, 12 κλίνες στη ΜΕΘ, 8 χειρουργικές αίθουσες, 4 κλίνες στη Μονάδα Εμφραγμάτων, συνεργασία με 300 μόνιμους γιατρούς και 740 εξωτερικούς συνεργάτες, 500 άτομα μόνιμο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τμήμα επειγόντων περιστατικών 24ωρης λειτουργίας.

Σχετικά με τη Viktoratou Insurance:

Η Viktoratou Insurance Brokers SA δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης για περισσότερες από τρεις δεκαετίες δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών και την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία. Η Εταιρεία ασκεί όλους τους κλάδους φέροντας τεχνογνωσία και εξειδίκευση ετών και διατηρεί ιδιόκτητα γραφεία στην Αθήνα και την Άνδρο.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Viktoratou Insurance Brokers & Όμιλος Ευρωκλινικής: Στρατηγική συνεργασία με δωρεάν παροχές υγείας σε ασφαλισμένους! https://www.insurancedaily.gr/viktoratou-insurance-brokers-omilos-evroklinikis-stratigiki-synergasia-dorean-paroches-ygias-se-asfalismenous/