Κοινωνική Ασφάλιση

Weekend στον …ΕΦΚΑ

weekend

Κατ΄ εντολή του διοικητή του ΕΦΚΑ, οι εργαζόμενοι του ασφαλιστικού υπερ-ταμείου θα πρέπει να δουλέψουν και το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι εκκαθάρισης των εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης.

Σε έγγραφο του διοικητή του Φορέα, Αθανάσιου Μπακαλέξη, προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, επισημαίνεται το πόσο κρίσιμη είναι η σχετική διαδικασία, τονίζοντας πως οι υπηρεσίες απονομής συντάξεων θα δουλέψουν ακόμα και το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου.

Η διοίκηση του ΕΦΚΑ καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να αξιοποιήσουν ακόμα και τις ημέρες του ερχόμενου Σαββατοκύριακου 7-8 Οκτωβρίου προκειμένου να εκκαθαριστούν και να κλείσουν όσες υποθέσεις βρίσκονται στον κατάλογο των εκκρεμοτήτων με ημερομηνίες 30/6 και 31/8.

Εάν δεν υφίστανται τέτοιες εκκρεμότητες προς εκκαθάριση, «θα πρέπει να λάβει γνώση εγγράφως η Γενική Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων», σημειώνεται στο ίδιο έγγραφο.

Στο έγγραφο επισημαίνεται πως «εξυπακούεται ότι για όσους υπαλλήλους απασχοληθούν εντός του προσεχούς σαββατοκύριακου θα ληφθεί μέριμνα προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια κατ’ αναλογία της επιπρόσθετης απασχόλησής τους, από 1.1.2018».

Εξάλλου, όπως τονίζεται προς τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ «το αποτέλεσμα των ενεργειών σας θα επηρεάσει συνολικά τη χρηματοδότηση της χώρας μας».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Weekend στον …ΕΦΚΑ! https://www.insurancedaily.gr/weekend-ston-efka/