Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Φροντίζει για τις σπουδές των πελατών και συνεργατών της

Υδρόγειος

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Υδρόγειος Ασφαλιστική συνεργάζεται με το UCLan Cyprus (University of Central Lancashire, Cyprus), δίνοντας τη δυνατότητα στους συνεργάτες, πελάτες της καθώς και τους πρώτου βαθμού συγγενείς τους να σπουδάσουν στο μοναδικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο με έκπτωση έως και 30%.

Οι ειδικές εκπτώσεις αφορούν τόσο σε Προπτυχιακά Προγράμματα (διάρκειας τεσσάρων ετών) όσο και Μεταπτυχιακά Προγράμματα (διάρκειας ενός έτους), Μεταπτυχιακά Προγράμματα Εξ Αποστάσεως (διάρκειας ενός έτους) και άλλα ειδικά προγράμματα που παρέχει το Πανεπιστήμιο, σε εύρος τομέων, καθώς και στη διαμονή στο υπερσύγχρονο Campus του Πανεπιστημίου.

Επιπλέον, οι σπουδές στο UCLan Cyprus εξασφαλίζουν στους απόφοιτους δύο πτυχία, ένα από το UCLan Αγγλίας και ένα από το UCLan Κύπρου, με διεθνή αναγνώριση, χωρίς το υψηλό κόστος σπουδών και ζωής στη Μεγάλη Βρετανία (50% λιγότερο, κατά μέσο όρο, σε σχέση με άλλα Βρετανικά Πανεπιστήμια).

Αιτήσεις για εγγραφές γίνονται δεκτές έως τα τέλη Σεπτεμβρίου ενώ για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα της Υδρογείου Ασφαλιστικής.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Υδρόγειος Ασφαλιστική: Φροντίζει για τις σπουδές των πελατών και συνεργατών της! https://www.insurancedaily.gr/ydrogios-asfalistiki-frontizi-gia-tis-spoudes-ton-pelaton-ke-synergaton-tis/