Κοινωνική Ασφάλιση

Υπό κατάρρευση ο τέως ΟΑΕΕ

ΕΦΚΑ

Δραματικά είναι τα προβλήματα του τέως ΟΑΕΕ. Γι΄ αυτό έχουν ενταθεί οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων από τις αρχές του μήνα. Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων του τέως ΟΑΕΕ οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Κέντρου Αθήνας (Πειραιώς 46-48), Δυτικής Αττικής (Αγ. Κωνσταντίνου 5) και Ανατολικής Αττικής (Καραγιώργη 4 Ν.Ηράκλειο) του Ο.Α.Ε.Ε. θεωρούνται από τις πλέον υποστελεχωμένες υπηρεσίες σε ολόκληρο τον Ε.Φ.Κ.Α.

Στις συγκεκριμένες διευθύνσεις υπάρχουν Περιφερειακά Τμήματα όπου 6 μόνο εργαζόμενοι καλούνται να ανταποκριθούν στις ανάγκες εξυπηρέτησης 22.000 ασφαλισμένων, ενώ το 2015 που ο κος Πετρόπουλος ανέλαβε διοικητής στον ΟΑΕΕ τα συγκεκριμένα τμήματα διέθεταν κατά μέσο όρο 14 υπαλλήλους και σύμφωνα με τον ίδιο χρειάζονταν άμεση ενίσχυση με προσωπικό.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, όλα αυτά βέβαια γρήγορα ξεχάστηκαν και με τη δημιουργία του ΕΦΚΑ το ήδη μειωμένο προσωπικό των περιφερειακών υπηρεσιών «λεηλατήθηκε» και συνεχίζει να λεηλατείται, με ευθύνη της Πολιτικής Ηγεσίας, της Διοίκησης αλλά και Υπηρεσιακών Παραγόντων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Υπό κατάρρευση ο τέως ΟΑΕΕ! https://www.insurancedaily.gr/ypo-katarrefsi-o-teos-oaee/