
Υποψηφιότητα στις επερχόμενες εκλογές σαν Περιφερειακή Σύμβουλος του Νομού Ηλείας έχει θέσει η Σ. Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της Απόλλων.
Στόχος της είναι η ενεργός συμμετοχή στην περιφερειακή πολιτική και η επίλυση χρόνιων ζητημάτων στην περιοχή που θα οδηγήσουν τόσο στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών όσο και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Ηλεία.
Ειδικότερα ζητήματα που θέτει στο επίκεντρο της ατζέντας της είναι η ολοκλήρωση του οδικού άξονα Πατρών Πύργου, που είναι αναγκαία για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή όσο και η βέλτιστη διαχείριση των απορριμάτων με τη δημιουργία εργοστασίου.
Η Σοφία Σικοτακη γεννήθηκε στη Φολοη της Ηλείας και είναι απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου του Τμήματος Πολιτικών και Διεθνών Σπουδων. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Ευρωπαϊκή διοίκηση και η επαγγελματική της πορεία δείχνει στην πράξη την αφοσίωση της και την εκπόνηση δομημένου σχεδιασμού με ότι καταπιάνεται. Είναι ανώτατο Διευθυντικό στέλεχος στον όμιλο επιχειρήσεων Σαρακακη.
Συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο “Δυτική Ελλάδα μπροστά” στην Ηλεια με επικεφαλής τον Κώστα Σπηλιόπουλο. Oπως αναφέρει ο ίδιος για τη Σ. Σικοτάκη “ Αγαπάει με πάθος τον τόπο της και την Ηλεια και γιαυτό αποφάσισε να συστρατευθεί μαζί μας για να αλλάξουμε την κακή πορεία της Περιφέρειας μας”.
Σχόλια
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

Έξι «αχίλλειες πτέρνες» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Όμιλος Generali: Αύξηση 5,8% στα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα

ERGO: Έκτακτος μηχανισμός προκαταβολών και κλιμάκια συνεργατών για τις φωτιές

Μετοχές και ΑΚ «άσοι» για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης συμπληρώνει 40 χρόνια

Σε φάση "alert" η ασφαλιστική αγορά λόγω των πυρκαγιών

Anytime και Public αλλάζουν την εμπειρία ασφάλισης



















