ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος με «Το Επιμελητήριο μας» ο Κώστας Πολίτης


Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Το Επιμελητήριο μας» τιμά με τη συμμετοχή του ένας άνθρωπος, το όνομα του οποίου έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Είναι ο Κώστας Πολίτης, που ως προπονητής οδήγησε την Ελλάδα στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του 1987. Με την ιδιότητά του ως ασφαλιστικός σύμβουλος, θα δώσει με «Το Επιμελητήριο μας» τη μάχη στις εκλογές για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Στην εξαιρετικά τιμητική αυτή συμμετοχή αναφέρθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού και πρόεδρος του ΕΕΑ, Γ. Χατζηθεοδοσίου, αναρτώντας στο Facebook μία φωτογραφία από τη συνάντησή τους και γράφοντας: “Ο πρωτομάστορας του θριάμβου της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ του 1987, ο Κώστας Πολίτης, ξέρει όσο λίγοι από μάχες και νίκες, και είναι βέβαιο ότι, μαζί με όλα τα μέλη του συνδυασμού «Το Επιμελητήριο μας», θα οδηγήσει σε μία ακόμη μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά στο «παρκέ» των επαγγελματιών και των ελεύθερων επαγγελματιών!”


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Υποψήφιος με «Το Επιμελητήριο μας» ο Κώστας Πολίτης! https://www.insurancedaily.gr/ypopsifios-epimelitirio-mas-o-kostas-politis/