Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Υποψηφιότητα του Γ. Μινέττα στις εκλογές του ΕΒΕΑ


Υποψηφιότητα στο συνδυασμό «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του απερχόμενου Προέδρου Μίχαλου Κωνσταντίνου στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) στις 2,3 και 4 Δεκεμβρίου 2017 έχει θέσει ο κ. Γιώργος Μινέττας, που έχει συμμετάσχει τρεις φορές στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΕΕ.

Όπως αναφέρει σε σχετική επιστολή πήρε την απόφαση να συνταχθεί με μία ομάδα άξιων συναδέλφων με επιτυχημένη και ενεργό επιχειρηματική διαδρομή, που πλαισιώνουν τον συνδυασμό «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του απερχόμενου Προέδρου Μίχαλου Κωνσταντίνου στις επικείμενες Εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.) στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017.

“Αισθάνομαι” προσθέτει “ότι η μακρά μέχρι σήμερα πορεία μου στο χώρο της ασφαλιστικής αγοράς, οι τρεις θητείες μου στο Δ.Σ. της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, καθώς και η μέχρι σήμερα θητεία μου στο Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Α. μου επιτρέπουν να προσεγγίζω τεκμηριωμένα στα πράγματα και να γνωρίζω τι πρέπει να αλλάξει και πώς θα το επιτύχουμε. Κατέρχομαι έτσι ως υποψήφιος του Τμήματος Υπηρεσιών, ζητώντας την εμπιστοσύνη σου για να εργαστώ για ένα Επιμελητήριο αρωγό του Επιχειρηματία. Ζητώ τη στήριξη για συνεχίσω την προσπάθεια υλοποίησης των στόχων μας”.

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Υποψηφιότητα του Γ. Μινέττα στις εκλογές του ΕΒΕΑ! https://www.insurancedaily.gr/ypopsifiotita-tou-g-minetta-stis-ekloges-tou-evea/