
Υψηλόβαθμη θέση στον RGS Group κατείχε ο Ρώσος Mikhail Abramov, ένας από τους τρεις επιβαίνοντες του ελικοπτέρου που συνετρίβη στις 20 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή Πόρου- Γαλατά. Σύμφωνα με διεθνή μέσα ο Mikhail Abramov γεννήθηκε στην Μόσχα το 1963 και από το 1985 ασχολούνταν με επιχειρηματικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων εμπόριο δερμάτινων προϊόντων.
Κατείχε υψηλόβαθμη θέση στην RGS Group, που ήταν για πολλά χρόνια η μεγαλύτερη ασφαλιστική της Ρωσίας. Επίσης ήταν συλλέκτης εικόνων και είχε επενδύσει πολλά χρήματα στη δημιουργία μουσείου.
Στο ελικόπτερο επέβαινε και ο Έλληνας Νικόλας Καρυστινός, χειριστής του ελικοπτέρου, καθώς και ο Ρώσος Davel Akolinin.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το ελικοδρόμιο, το οποίο δεν ήταν αδειοδοτημένο, το ελικόπτερο προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ και συνετρίβη.
Σχόλια

Ξεκινάει το MDRT Day 2026
Πρόταση ΟΚΕ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ σε ασφαλισμένα σπίτια
Τι ισχύει για τις αναπροσαρμογές της Generali στα ασφάλιστρα Υγείας
VIP Τριήμερο επιβράβευσης στο Costa Navarino για τους συνεργάτες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστικής
Brokers Union: Ανάπτυξη με όραμα & στρατηγική
Η ενημέρωση που κάνει τη διαφορά
Αναλύσεις, εξελίξεις και αποκλειστικά νέα της ασφαλιστικής αγοράς, κάθε μέρα στο inbox σας.
Σχετικά Άρθρα

«insurance.mag»: Κυκλοφορεί αύριο με την free press LiFO

Η Karavias Art Insurance στηρίζει το SYNANSTRY ART PROJECT

Η ασφάλιση αναδεικνύεται μέσα από την ανάγκη για ανθεκτικότητα

ΣΥΑΕ : ΣΣΕ 2025-2027 Διευκρινίσεις για βασικούς μισθούς και πολυετίες

Ανακοίνωση της ΕΣΑΠΕ για την απώλεια της Χρ. Παπαδοπούλου

Η GAN Direct σε διαδικασία εισόδου στην ελληνική αγορά

Ευρώπη Holdings: Πράσινο φως στη συγχώνευση με την Credia Bank - Ισχυρά λειτουργικά αποτελέσματα


















