Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Άνω του €1 εκατ. οι αποζημιώσεις για τις βροχοπτώσεις στη Δ. Ελλάδα


catΞεπερνά τα 1 εκατ. ευρώ το προβλεπόμενο κόστος των ζημιών που έχουν αναγγελθεί σε ασφαλιστικές εταιρείες από τις πρωτόγνωρες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στη Δυτική Ελλάδα το διάστημα 31 Ιανουαρίου-1 Φεβρουαρίου, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές. 

Αυτό προκύπτει από έρευνα που διεξήγαγε η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας σχετικά με την εκτίμηση των ζημιών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ε.Α.Ε.Ε., ζητήθηκαν από τις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις-Μέλη της Ένωσης, τόσο το πλήθος όσο και το συνολικό ποσό των ζημιών που δηλώθηκαν, ξεχωριστά για τις ασφαλίσεις περιουσίας και τις ασφαλίσεις αυτοκινήτων (προαιρετικές καλύψεις).

Συνολικά 25 Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις – Μέλη της Ε.Α.Ε.Ε. ανταποκρίθηκαν στο ερωτηματολόγιο, οι οποίες εκτιμάται ότι εκπροσωπούν κατά προσέγγιση το 96% της παραγωγής ασφαλίστρων στην ασφάλιση κατά κινδύνων πυρός και στοιχείων φύσεως, τα δε συγκεντρωτικά αποτελέσματα από τις απαντήσεις αυτές έχουν ως εξής:

ΕΑΕΕΒροχές


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 − 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Άνω του €1 εκατ. οι αποζημιώσεις για τις βροχοπτώσεις στη Δ. Ελλάδα! https://www.insurancedaily.gr/%ce%ac%ce%bd%cf%89-%cf%84%ce%bf%cf%85-e1-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84-%ce%bf%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b6%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b2/