Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Αλέξανδρος Ραφαηλίδης Αντιπρόεδρος SafeLine, Πρόεδρος ΕΑΔΕ και ΠΟΑΔ

Αλέξανδρος Ραφαηλίδης Αντιπρόεδρος SafeLine, Πρόεδρος ΕΑΔΕ και ΠΟΑΔ

safeline managersΗ ασφαλιστική αγορά μετασχηματίζεται με γοργούς ρυθμούς και δημιουργούνται νέα δεδομένα και νέες απαιτήσεις. Ο χώρος της διαμεσολάβησης δέχεται πολυεπίπεδες πιέσεις, αλλά ταυτόχρονα μεταλλάσσεται και αναδημιουργείται. Κοινή αποδοχή ότι οι συσπειρώσεις είναι μία από τις ελάχιστες ρεαλιστικές προσεγγίσεις και πολλοί διαμεσολαβητές κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Η SAFE LINE Α.Ε., μία αναγνωρισμένη εταιρία στο χώρο της διαμεσολάβησης, συνειδητά έχει επιλέξει να λειτουργεί σε χαμηλούς τόνους ως «ήρεμη δύναμη», παράλληλα όμως «άκρως επαγγελματικά», για τη διασφάλιση των συμφερόντων των συνεργαζόμενων με αυτήν.

Η εταιρεία, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις αλλά και τις επιταγές των καιρών, απευθύνει ανοικτή πρόταση συνεργασίας προς όλους τους διαμεσολαβούντες, κοινοποιώντας μερικά από τα χαρακτηριστικά της, αλλά και τις επιλογές της ως εταιρία, στηριζόμενη στη πολύχρονη παρουσία των μετόχων της στο χώρο, αλλά και τη γενικότερη επαγγελματική τους συμπεριφορά.

Οι εταιρικές της επιλογές, οι διάφανες σχέσεις της, η τήρηση των κανόνων λειτουργίας της αγοράς, ο θεμιτός ανταγωνισμός, ο επαγγελματισμός, η κατάρτιση, η ευγένεια και το ήθος των ανθρώπων της, η τήρηση των δεσμεύσεων της, είναι μερικά από τα σημαντικότερα σημεία της πολιτικής της. Επί πλέον η εταιρία, με την υπάρχουσα εσωτερική της δομή και με τις συγκεκριμένες ενέργειες της, παράγει προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες της.

Η SAFE LINE Α.Ε. καταθέτει τη πρόταση συνεργασίας της, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια και καλεί συναδέλφους της διαμεσολαβούντες, που ενδιαφέρονται για το μέλλον τους στην ασφαλιστική αγορά, σε από κοινού συνέργειες, ώστε να αντιμετωπιστούν δυναμικά και οργανωμένα οι αναμενόμενες συστημικές αλλαγές.

Διαβάστε την συνέντευξη του κ. Αλέξανδρου Ραφαηλίδη που δημοσιεύθηκε στο “Ασφαλιστικό Markerting”, εδώ.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + sixteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Αλέξανδρος Ραφαηλίδης Αντιπρόεδρος SafeLine, Πρόεδρος ΕΑΔΕ και ΠΟΑΔ! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b1%ce%bb-%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b1%ce%b7%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b7q/