Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση – Πρόσκληση για Αιμοδοσία από τον ΣΥΑΕ


OASE_147_147Αγαπητοί συνάδελφοι,

στα πλαίσια των συλλογικών ενεργειών που πραγματοποιεί ο ΣΥΑΕ και στην προσπάθεια που καταβάλουμε για κοινωνικές δράσεις που να αφορούν όλους τους συναδέλφους, πέρα των ήδη γνωστών και πολύ σημαντικών παροχών που έχουν ήδη δημιουργηθεί και χρησιμοποιούνται (κάρτα απεριορίστων διαδρομών, σχολές γονέων κ.λπ.) άλλη μια προσπάθειά μας γίνεται πραγματικότητα: Η δημιουργία Τράπεζας Αίματος, για όλα τα μέλη του συλλόγου μας και τις οικογένειές τους.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό, πραγματοποιούμε την πρώτη αιμοδοσία για τη δημιουργία της τράπεζας αίματος του ΣΥΑΕ, σε συνεργασία με το νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η αιμοδοσία θα γίνει σε χώρο της ασφαλιστικής εταιρείας Υδρόγειος, την οποία και ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά της.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν σ’ αυτή την προσφορά ΖΩΗΣ την Τρίτη 03 / 12 / 2013 από τις 10.00 π.μ. εως 14.00 μ.μ., Λ. Συγγρού 254 -258, (Είσοδος από τον πίσω παράλληλο δρόμο, Κομνηνών). Παρακαλούμε να διευκολυνθούν από τις εταιρείες τους, οι συνάδελφοι που επιθυμούν να προσέλθουν για να ενισχύσουν την Τράπεζα αίματος.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους εκεί, προκειμένου να δείξουμε και έμπρακτα ότι κανείς συνάδελφος δεν είναι μόνος του απέναντι σε όποια δυσκολία προσωπική ή επαγγελματική αντιμετωπίζει.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ανακοίνωση – Πρόσκληση για Αιμοδοσία από τον ΣΥΑΕ! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%af%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%af%ce%b1/