Ειδήσεις

Αξιόπιστη & σε Ρυθμούς Ανάπτυξης η Generali


 GENERALI HELLAS

Σημαντική αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων παρουσίασε κατά την διάρκεια του εννεάμηνου του 2014 σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα η Generali Hellas, διευρύνοντας περαιτέρω το μερίδιο αγοράς που κατέχει στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων της εταιρείας ανήλθε στα € 127,9 εκατ. έναντι € 120,5 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα, σημειώνοντας αύξηση 6,1%.
Στον κλάδο ζωής η παραγωγή ασφαλίστρων ανήλθε στα € 45,2 εκατ. έναντι € 44,2 εκατ. το πρώτο εννεάμηνο του 2013, σημειώνοντας αύξηση 2,3%.

Στον κλάδο των γενικών ασφαλίσεων η παραγωγή της εταιρίας ανήλθε στα € 82,6 εκατ. το πρώτο εννεάμηνο του 2014, έναντι € 76,3 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του 2013 σημειώνοντας αύξηση 8,3%. Να σημειωθεί ότι η αγορά γενικών ασφαλειών στοσύνολο της για το αντίστοιχο διάστημα είχε απώλειες ύψους 10%.

Ειδικά στον κλάδο αστικής ευθύνης οχημάτων η εταιρία παρουσίασε σημαντική αύξηση ύψους 23,6% φτάνοντας τα € 40 εκατ. από € 32 εκατ. την αντίστοιχη περίοδο του 2013.
Το τεχνικό αποτέλεσμα όλων των κλάδων κινήθηκε θετικά, ενώ αυξημένα αναμένονται, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα και τα κέρδη της εταιρείας για το σύνολο της χρήσης.

Σχολιάζοντας τα παραγωγικά αποτελέσματα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Πάνος Δημητρίου, τόνισε ότι «η Generali συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, σε μία εποχή κρίσης και αβεβαιότητας. Η στρατηγική της ποιοτικής ανάπτυξης της Generali, ανταμείβεται από τους συνεργάτες της που βρίσκουν στην εταιρεία τον κατάλληλο εταίρο για την ενίσχυση των εισοδημάτων τους σε μία δύσκολη περίοδο. Παράλληλα όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν την Generali για την κάλυψη των αναγκών τους, αναγνωρίζοντας την ως τη δύναμη εκείνη που μπορεί να τους εγγυηθεί πραγματικά σίγουρη και αξιόπιστη προστασία».

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Αξιόπιστη & σε Ρυθμούς Ανάπτυξης η Generali! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b1%ce%be%ce%b9%cf%8c%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%cf%81%cf%85%ce%b8%ce%bc%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%cf%80%cf%84%cf%85%ce%be%ce%b7%cf%82-%ce%b7-generali/