Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Αποχώρηση του Ευάγγελου Δρόσου από την AIGAION και είσοδος του Κ. Ταραβίρα

AIGAIN

AIGAION_Logo-210x543Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας τερματίστηκε η συνεργασία της AIGAION Ασφαλιστική με τον κ. Ευάγγελο Δρόσο μετά την ολοκλήρωση του έργου που είχε αναλάβει να πραγματοποιήσει στον εμπορικό τομέα της εταιρείας. Σε μια δύσκολη για την αγορά εποχή, ο κ. Ευάγγελος Δρόσος με την εμπειρία και τεχνογνωσία του, προσέφερε στο σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα ουσιαστική υποστήριξη στην αναπτυξιακή προσπάθεια της επιχείρησης.

Η Διοίκηση της AIGAION Ασφαλιστική του εκφράζει τις ευχαριστίες της για την εποικοδομητική συνεργασία και συνεισφορά του.

Παράλληλα, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Ταραβίρας θα ενταχθεί στο δυναμικό της AIGAION και θα συμβάλει στην ανάπτυξη των εργασιών των δύο θυγατρικών μεσιτικών εταιρειών της Broker Union και της νεοσύστατης Safe Plus, η οποία ως γνωστόν θα κινηθεί στον χώρο των ασφαλίσεων ζωής και υγείας. ο κ. Ταραβίρας συνταξιοδοτήθηκε πριν από λίγα χρόνια από την Εθνική Ασφαλιστική, όπου κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Αποχώρηση του Ευάγγελου Δρόσου από την AIGAION και είσοδος του Κ. Ταραβίρα! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%85%ce%ac%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%85-%ce%b4%cf%81%cf%8c%cf%83%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7/