Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΑΧΑ Ασφαλιστική Διεύθυνση Παυλίδη: Ταξίδι στο Μέτσοβο


AXA Διεύθυνση Παυλίδη

Οι συνεργάτες της ΑΧΑ Ασφαλιστικής της Περιφερειακής Διεύθυνσης του κ. Αναστάσιου Παυλίδη είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο Μέτσοβο, ένα από γραφικότερα χωριά των Ιωαννίνων, από τις 6 έως τις 8 Μαρτίου 2015. Οι συμμετέχοντες επιλέχτηκαν βάσει του τρίμηνου φθινοπωρινού διαγωνισμού της συγκεκριμένης Περιφερειακής Διεύθυνσης.

Οι Αποκλειστικοί Συνεργάτες της ΑΧΑ απόλαυσαν το εργασιακό τριήμερο που περιελάμβανε συνάντηση σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου για την ανάπτυξη θεμάτων, όπως η στρατηγική και οι προωθητικές ενέργειες πωλήσεων για το 2015.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα γραφικά σοκάκια του Μετσόβου,  αλλά και στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση του κ. Παυλίδη ανανέωσε το ραντεβού της για τον επόμενο χρόνο, υποσχόμενη να επαναλάβει τη φετινή επιτυχημένη παραγωγικά χρονιά και το 2015.

Τους συνεργάτες συνόδευσε ο επιθεωρητής της Διεύθυνσης Πωλήσεων του Αποκλειστικού Δικτύου, κ. Ευστάθιος Γκίτικας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 4 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΑΧΑ Ασφαλιστική Διεύθυνση Παυλίδη: Ταξίδι στο Μέτσοβο! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b1%cf%87%ce%b1-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b4%ce%b9%ce%b5%cf%8d%ce%b8%cf%85%ce%bd%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%85%ce%bb%ce%af%ce%b4%ce%b7-%cf%84%ce%b1/