Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Γ. Μαυρέλης: Deputy CEO στην International Life

Γιώργος Μαυρέλης

Γιώργος Μαυρέλης

Όπως είχε γράψει το Insurancedaily.gr o κ. Γιώργος Μαυρέλης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Deputy CEO στην International Life, με τομείς ευθύνης το σύνολο των Δικτύων Πωλήσεων των ασφαλιστικών εταιρειών του Ομίλου, των θυγατρικών εταιρειών (BSA και Cosmos Cyprus), καθώς και της Διεύθυνσης Marketing. Επιπλέον, ο κ. Μαυρέλης θα είναι εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της εισηγμένης στο ΧΑΚ Εταιρείας Γενικών Ασφαλίσεων, International Life ΑΕΓΑ. Στο πλαίσιο των καθηκόντων του, ο κ. Μαυρέλης θα είναι μέλος στις επιτροπές Strategy Committee και Group Executive Committee, τις πλέον σημαντικές επιτροπές του Ομίλου σε επίπεδο ανώτατης Διοίκησης.

Ο κ. Μαυρέλης είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών Dual Master of International Business & Business Administration και διαθέτει πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο. Προέρχεται από την INTERAMERICAN part of Achmea, όπου κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών.

Ξεκίνησε την καριέρα του μέσα από θέσεις δικτύου πωλήσεων εξελισσόμενος από τον βαθμό του Ασφαλιστικού Συμβούλου στη θέση του Agency Manager. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς πορείας του έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing στην Interamerican, Διευθυντής Πωλήσεων & Εκπαίδευσης στην Φοίνιξ Metrolife Εμπορική και Διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων στην Αγροτική Ζωής. Είναι Μέλος του Board of Advisors στο Global Thinkers Forum.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life, Γιάννης Μπράβος, δήλωσε σχετικά: «Θέλουμε να καλωσορίσουμε τον κ. Μαυρέλη στην ομάδα της International Life και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο του. Ο κ. Μαυρέλης αναλαμβάνει την εποπτεία και την ανάπτυξη των  σημαντικότερων και πιο απαιτητικών τομέων της Εταιρείας μας. Είμαστε σίγουροι ότι από τη νευραλγική αυτή θέση θα συνεισφέρει με τον καλύτερο και πλέον αποτελεσματικό τρόπο στην εξέλιξη και την εδραίωση της International Life».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + fourteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Γ. Μαυρέλης: Deputy CEO στην International Life! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b3-%ce%bc%ce%b1%cf%85%cf%81%ce%ad%ce%bb%ce%b7%cf%82-deputy-ceo-sthn-international-life/