Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Διαμαρτυρία Γιάννη Χατζηθεοδοσίου*
προς το Επαγγελματικό Επιμελητήριο


Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), το μεγαλύτερο Επιμελητήριο της χώρας με 270.000 μέλη, που εκπροσωπεί πάνω από 400 επαγγέλματα, είναι εκτός διαλόγου για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος.

Οι διαμεσολαβούντες, η εστίαση, οι υπηρεσίες, το λιανεμπόριο κ.λπ.,  που μέχρι σήμερα θεωρούνται ως «κατεξοχήν φοροφυγάδες», δε θα παρευρεθούν, δε θα εκφέρουν τις απόψεις τους, δε θα μπορέσουν να αντικρούσουν τις κατηγορίες του… φοροφυγά, αλλά ούτε να συμβάλλουν στην πάταξη της φοροδιαφυγής και του παραεμπορίου.

Η Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στη σύνθεση της οποίας βρίσκεται και ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, το οποίο περιλαμβάνει όλους τους Διαμεσολαβούντες Ασφαλιστές της χώρας, δε θεώρησε σωστό να συμπεριλάβει ούτε έναν εκπρόσωπο του ΕΕΑ στις ομάδες εργασίας που συστήθηκαν.

Η Διοικητική Επιτροπή του ΕΕΑ, αντί να διαμαρτυρηθεί στην ΚΕΕΕ και να απαιτήσει να ακουστεί η φωνή των Επαγγελματιών, στέλνει επιστολές διαμαρτυρίας στον Υπουργό Οικονομικών, λες και δεν είναι η ΚΕΕΕ κοινωνικός εταίρος.

Ο συνδυασμός «Το Επιμελητήριό μας» διαμαρτύρεται και καταγγέλλει την προσπάθεια που γίνεται να απαξιωθεί το μεγαλύτερο Επιμελητήριο της χώρας από τις επίσημες συνομιλίες που αφορούν τη φορολόγηση δεκάδων χιλιάδων Ασφαλιστών και άλλων Επαγγελματιών.

Θέτει τη Διοικητική Επιτροπή του ΕΕΑ προ των ευθυνών της.

«Κανένας δεν μπορεί να αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς».

* Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου είναι επικεφαλής του συνδυασμού «Το Επιμελητήριό μας».Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Διαμαρτυρία Γιάννη Χατζηθεοδοσίου*
προς το Επαγγελματικό Επιμελητήριο! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7-%cf%87%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%80/