Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Δυναμική παρουσία της MetLife Alico στον 31o Kλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας


metlife-marathonΈντονο ήταν το «παρών» που έδωσε η MetLife Alico στον 31ο αγώνα του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Νοεμβρίου. Στην ομάδα της MetLife Alico συμμετείχαν περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι και ασφαλιστικοί σύμβουλοι, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα 5 και 10 χιλιόμετρα, καθώς και στην κλασική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων.

Με τη συμμετοχή τους οι δρομείς ανέδειξαν τη θέληση και τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής και απέδειξαν έμπρακτα την πίστη τους σε διαχρονικές αξίες, όπως το αθλητικό ιδεώδες, η αλληλεγγύη και η κοινωνική συνείδηση.

Και αυτό γιατί η συμμετοχή της ομάδας που εκπροσώπησε τη MetLife Alico στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών είχε διπλό ανθρωπιστικό στόχο. Ο πρώτος αφορά στην οικονομική ενίσχυση της Οργάνωσης “Γιατροί χωρίς Σύνορα”, καθώς μέρος από το ποσό εγγραφής των συμμετεχόντων διατέθηκε στο συγκεκριμένο φορέα.

Ο δεύτερος, συνδέεται άμεσα με την προσπάθεια των δρομέων της MetLife Alico, καθώς η Εταιρεία θα διαθέσει 10 ευρώ για κάθε χιλιόμετρο διαδρομής που κάλυψε κάθε ένας από τους δρομείς της. Το συνολικό ποσό, το οποίο ξεπερνά τις 4.000 ευρώ, θα διατεθεί άμεσα σε ένα κοινωφελές ίδρυμα.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + 18 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Δυναμική παρουσία της MetLife Alico στον 31o Kλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-metlife-alico-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-31o-k%ce%bb%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b9%ce%ba/