Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΕΑΕΕ: Δίπλα στους Σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς

Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος_logo

 

Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών ΕλλάδοςΕκ μέρους όλων των εταιριών- μελών μας, εκφράζουμε την ειλικρινή συμπαράσταση εταιριών και εργαζομένων προς τους κατοίκους της Κεφαλονιάς στη δοκιμασία που περνούν λόγω των πρόσφατων σεισμών.

Στο πλαίσιο αυτό, μεταφέρουμε τη δέσμευση των ασφαλιστικών εταιριών- μελών της ΕΑΕΕ να θέσουν σε προτεραιότητα τα αιτήματα των ασφαλισμένων της Κεφαλονιάς και να κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποζημιωθούν οι δικαιούχοι το συντομότερο δυνατόν για τις ζημιές που προκλήθηκαν στις περιουσίες τους.

Ελπίζουμε να λήξει σύντομα το φυσικό αυτό φαινόμενο, να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επιστρέψουν οι κάτοικοι στη θαλπωρή των σπιτιών τους. Ευχόμαστε ένα ασφαλές και σίγουρο αύριο στους κατοίκους της Κεφαλονιάς.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 6 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΕΑΕΕ: Δίπλα στους Σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%ce%b1%ce%b5%ce%b5-%ce%b4%ce%af%cf%80%ce%bb%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%80%ce%bb%ce%b7%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba/