Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εκδήλωση της ΕΑΕΕ με Θέμα: “Η Εποπτεία Εγγυητής της Αξιοπιστίας της Ασφαλιστικής Αγοράς”


eaee-BernardinoΗ Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με την ευκαιρία της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσής της διοργανώνει ειδική εκδήλωση με θέμα: «Η Εποπτεία Εγγυητής της Αξιοπιστίας της Ασφαλιστικής Αγοράς», με την παρουσία διακεκριμένων εκπροσώπων της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου και της ασφαλιστικής αγοράς.

Τις απόψεις τους θα αναπτύξουν οι κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιώργος Σταθάκης, Βουλευτής και Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της ΕΑΕΕ.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Gabriel Bernardino, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ασφαλίσεων & Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA). Η EIOPA είναι η ευρωπαϊκή εποπτική αρχή του ασφαλιστικού κλάδου με ρυθμιστικά & εποπτικά καθήκοντα και αρμοδιότητες και στόχο την προστασία των καταναλωτών, τη χρηματοοικονομική σταθερότητα, τη διαμόρφωση κοινής εποπτικής νοοτροπίας και την πρόληψη και διαχείριση κρίσεων.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10.15 π.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος»).


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εκδήλωση της ΕΑΕΕ με Θέμα: "Η Εποπτεία Εγγυητής της Αξιοπιστίας της Ασφαλιστικής Αγοράς"! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%ce%ba%ce%b4%ce%ae%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%b1%ce%b5%ce%b5-%ce%bc%ce%b5-%ce%b8%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%bf%cf%80%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%b5/