Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης


Σκοπός του νέου Προγράμματος του AGSM, υπό την εποπτεία του οποίου λειτουργεί το παράρτημα του Nottingham Trend University στην Ελλάδα, είναι να αναδείξει τη φύση και το ρόλο της ΕΚΕ στη σύγχρονη επιχειρηματική λειτουργία και στην αποτελεσματική διοίκηση της (Σχεδιασμό/Υλοποίηση/Έλεγχος) και να θέσει τις αρχές μιας νέας επιχειρηματικής λειτουργίας και επαγγέλματος.

Τα θέματα του Προγράμματος είναι: Εταιρική Διακυβέρνηση και Κοινωνικός Απολογισμός, Διοίκηση Ενδιαφερομένων, Πρακτική Κοινωνικής Επικοινωνίας, Επιχειρηματική Ηθική, Διοίκηση ΕΚΥ, Κοινωνιολογία και Κοινωνική Ψυχολογία, ΜΚΟ, Επιχειρηματική Στρατηγική και Κοινωνικό Μάρκετινγκ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων, υπεύθυνους ΕΚΕ, Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.

Την ομάδα Σχεδιασμού και Υλοποίησης του Προγράμματος αποτελούν οι: Δρ. Χρ.Αθανασούλης, Δρ. Νίκος Κιτωνάκης, Δρ. Μαρία Ραμματά, Δρ. Χριστίνα Κωνσταντινίδου, Γ. Κουβαράς, Στέλιος Ζαραφόπουλος, Άκης Φλούρος και κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου, υπό την ακαδημαϊκή εποπτεία της καθηγήτριας Myra Hodgkinson.

Η έναρξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου 2009 στις εγκαταστάσεις του ATHENS GSM, Λέκκα 23-25, Σύνταγμα και θα ολοκληρωθεί σε 9 Σάββατα, Ώρες: 10:00-17:00. Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν πλήρεις σημειώσεις και πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Ελληνική Ακαδημία Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπεύθυνες του προγράμματος: Αθήνα: Φανή Καλπάκη, τηλ.: 210-3223353-2, Θεσσαλονίκη: Νατάσσα Παρταλιού, τηλ.: 2310 -27119, Ηράκλειο Κρήτης: Μαρίνα Αγριμανάκη, τηλ.: 2810-238854.Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + eight =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%ba%ce%bf/