Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
Βράβευση του Προέδρου


Τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Αιολικής Ενέργειας, καθηγητή Αρθούρο Ζερβό, βράβευσε φέτος η Allianz Ελλάδος.

Πρόκειται για Ειδική Βράβευση με την ονομασία “Πρόσωπα Allianz”, που τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί να πραγματοποιείται μαζί με τις Βραβεύσεις των Συνεργατών της εταιρείας. Ο καθηγητής Αρθούρος Ζερβός βραβεύθηκε από την Allianz Ελλάδος διότι ως Επιστήμονας, με το εξαιρετικά δημιουργικό έργο του, συνέβαλλε στην προαγωγή της Περιβαλλοντικής Συνείδησης.

Ο Ζερβός έχει ασχοληθεί με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας για περισσότερα από 25 χρόνια από Επιστημονική, Ερευνητική και Τεχνολογική πλευρά, ανέπτυξε Στρατηγικές Διεύρυνσης του τομέα σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, ενώ έχει υλοποιήσει περίπου 60 προγράμματα Έρευνας, Ανάπτυξης και Επίδειξης, χρηματοδοτούμενα κύρια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η Βράβευση του καθηγητή Ζερβού συνέπεσε με την “Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος”, γεγονός το οποίο έδωσε την αφορμή στο διευθύνοντα σύμβουλο και CEO της Allianz Ελλάδος, κ. Πέτρο Παπανικολάου, να τονίσει ότι «η ημέρα αυτή αποτελεί την προσωπική πρόσκληση – πρόκληση για τον καθένα μας να συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη παροτρύνοντάς μας να δραστηριοποιηθούμε βελτιώνοντας τη συμπεριφορά μας απέναντι στο περιβάλλον και στο φυσικό κόσμο».


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × two =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ευρωπαϊκό Συμβούλιο
Βράβευση του Προέδρου! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%cf%8c-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b9%ce%bf%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b2%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%bf/