ΥΓΕΙΑ

«Ηλεκτρονικό έγκλημα: Προφυλάξτε τα παιδιά σας»

IASO & Ilektroniko Eglima

ΑΦΙΣΑ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤο σύγχρονο έγκλημα φαίνεται να μεταλλάσσεται συνεχώς από την κλασική του μορφή προς το ηλεκτρονικό έγκλημα. Ιδιαίτερα σε ότι αφορά στα παιδιά, από το 2006 μέχρι σήμερα, η Ελληνική Αστυνομία έχει συλλάβει ένα πολύ μεγάλο αριθμό παιδόφιλων…και δεν είναι μόνο αυτό.

Παιδική πορνογραφία, Εκβιαστές, Ερωτική προσέγγιση, Online βιασμοί ανηλίκων, Σχολικός εκφοβισμός, Εθισμός παιδιών αλλά και ενηλίκων.

Το internet προσφέρεται για τη διεξαγωγή πληθώρας απατών και παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Για πρώτη φορά στο χώρο των ιδιωτικών κλινικών, διοργανώνεται ομιλία η οποία αγγίζει όλα αυτά, τα τόσο ευαίσθητα, επίκαιρα και τόσο σημαντικά θέματα, που μας αφορούν όλους.

Είναι μία ομιλία που δεν πρέπει να χάσετε από τον πλέον ειδικό και καταξιωμένο στον χώρο του, τον Ταξίαρχο Μανώλη Σφακιανάκη, Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 στις 16:00 στο Αμφιθέατρο του ΙΑΣΩ (διεύθυνση: Μαιευτήριο ΙΑΣΩΛεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι), με ελεύθερη είσοδο.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
«Ηλεκτρονικό έγκλημα: Προφυλάξτε τα παιδιά σας»! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7%ce%bb%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ad%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%be%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%80/