Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η Ένωση δίνει Ελπίδα στα Παιδιά με Ογκολογικές Παθήσεις


Από αριστερά : Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου, Έλλη Τζανετάτου, Μπέκη Στραβελάκη, Ρίτα Μωραϊτάκη – Πικρού, Αλίνα Μινέττα, Αγάπη Ντούμου, Σπύρος Μαυρόγαλος, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Νίκος Μακρόπουλος,, Κέττυ Φιλιππίδου, Μαργαρίτα Αντωνάκη, Μελίνα Δασκαλάκη και Βίκυ Φιλίππου.

Στις 27 Νοεμβρίου 2014, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης, Νίκος Μακρόπουλος, ο Σπύρος Μαυρόγαλος, Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης, και η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης, Μαργαρίτα Αντωνάκη, επισκέφτηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τους υποδέχτηκε θερμά λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Η παρουσία σας αποτελεί μεγάλη στήριξη για τα παιδιά που νοσηλεύονται εδώ και τις οικογένειές τους, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, και για όλους εμάς που βρισκόμαστε κοντά τους. Σας υποδεχόμαστε ως ξεχωριστούς φίλους και υποστηρικτές της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς έχετε στηρίξει συλλογικά και ατομικά το έργο μας με βαθιά ευαισθησία. Φέτος η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος διοργάνωσε μια μεγάλη εκδήλωση και πρόσφερε τα έσοδα της στο Σύλλογο “Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ”, με την επιθυμία να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται μέσα από την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών. Κινητοποίησε με τον τρόπο αυτό τον κόσμο του ασφαλιστικού κλάδου, ο οποίος μέσα από αυτή την πρωτοβουλία συστρατεύτηκε στον αγώνα μας. Η συμπαράστασή σας μας ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο και μας συγκινεί καθώς προέρχεται από μία ιστορική Ένωση που με τη δράση της έχει προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο στην ελληνική κοινωνία. Αυτή η επιθυμία σας, για αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο, σας οδήγησε σήμερα εδώ και αισθανόμαστε μεγάλη χαρά που έχουμε τη δυνατότητα να σας δείξουμε από κοντά το έργο που τόσο ευγενικά στηρίζετε. Ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στο σημαντικό σας έργο».

Σαρρηγεωργίου Μακρόπουλος Βαρδιωογιάννη Μαυρόγαλος Αντωνάκη

Εν συνεχεία η κ. Βαρδινογιάννη παρουσίασε το έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» στους επισκέπτες, και κλείνοντας την ομιλία της απένειμε στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος την Τιμητική Πλακέτα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», την οποία παρέλαβε ο κ. Σαρρηγεωργίου.

Εκείνος συγκινημένος την ευχαρίστησε για τα καλά της λόγια, τη συνεχάρη για το σημαντικό έργο που επιτελεί και για την αφοσίωσή της στα άρρωστα παιδιά, που αποτελεί έμπνευση και παράδειγμα για όλους. Μοιράστηκε μάλιστα με τους παρευρισκόμενους την προσωπική του εμπειρία από τη Μονάδα, όταν επισκεπτόταν το παιδί ενός φίλου του που είχε αρρωστήσει και νοσηλεύτηκε εδώ, υπογραμμίζοντας πόσο μεγάλη εντύπωση του έκανε ο τρόπος που φρόντιζαν τα παιδιά.

Εν συνεχεία το λόγο έλαβε ο κ. Μακρόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη με τη σειρά του την κ. Βαρδινογιάννη, που όπως είπε με το παράδειγμά της παίζει καθοριστικό ρόλο στην ευαισθητοποίηση του κόσμου, και πρότεινε να οριστεί μια μέρα όπου όλα τα στελέχη των ασφαλιστικών εταιρειών θα επισκεφτούν την Ογκολογική Μονάδα για να διαπιστώσουν από κοντά το σημαντικό έργο που επιτελείται.

Σαρρηγεωργίου Βαρδινογιάννη Μακρόπουλος

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων η Υποδιοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Πολυτίμη Λεονάρδου, και τα μέλη του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», οι κ. Μελίνα Δασκαλάκη, Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου, Καίτη Μεταξωτού, Αλίνα Μινέττα, Μπέκη Στραβελάκη, Έλλη Τζανετάτου, Κέττυ Φιλιππίδου και Βίκυ Φιλίππου.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η Ένωση δίνει Ελπίδα στα Παιδιά με Ογκολογικές Παθήσεις! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-%ce%ad%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7-%ce%b4%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%b5%ce%bb%cf%80%ce%af%ce%b4%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%bf%ce%b3%ce%ba%ce%bf/