Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η δύναμη των ασφαλειών ζωής, ως χρηματοδοτ​ικό εργαλείο


Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη στη σημερινή κοινωνία από την Ασφάλιση Ζωής για κάθε οικογένεια. Η Ασφάλεια ζωής είναι εκείνη η επιστολή αγάπης από τον θανόντα που λέει, «Σ ‘αγαπώ αρκετά για να βεβαιωθώ ότι είσαι εντάξει οικονομικά αφού θα έχω φύγει». Είναι ιδιαίτερα απαραίτητη στις μέρες μας, τώρα που όλοι μας αντιμετωπίζουμε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Οι φόροι ανεβαίνουν, το εισόδημα είναι στάσιμο και οι συνταξιοδοτικές παροχές κατρακυλάνε. Οι γονείς μας είχαν καθορισμένες συνταξιοδοτικές παροχές με τις οποίες συμπλήρωναν την Κοινωνική τους Ασφάλιση. Η γενιά μας, έχει χάσει αυτό το προνόμιο και έχει γίνει προσωπικά υπεύθυνη για τα δικά της σχέδια συνταξιοδότησης.

Εξαιτίας όλης αυτής της οικονομικής δυσχέρειας, η ασφάλεια ζωής γίνεται ένα βασικό συστατικό για την ασφάλεια της κάθε οικογένειας. Αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε οικονομικού σχεδιασμού. Εμείς – που κατανοούμε τη δύναμη της ασφάλισης ζωής – αισθανόμαστε ευθύνη για να την διαδώσουμε σε όλες τις οικογένειες, έτσι ώστε να εκπαιδευτούν και να κατανοήσουν καλύτερα πόσο σημαντική είναι για τα οικονομικά του νοικοκυριού τους.

Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα: Το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πορεία μας προς τη σωστή κατεύθυνση και βοήθεια των συνανθρώπων μας να κατανοήσουν την αξία της ασφάλισης ζωής, είμαστε εμείς. Πρέπει να είμαστε τολμηροί στην παρουσίασή μας σχετικά με την εξαιρετική σημασία των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας. Η παραπληροφόρηση είναι παντού γύρω μας. Δουλειά μας να εκπαιδεύσουμε το κοινό σχετικά με τα οφέλη από μια ασφάλιση ζωής.

Μια ασφάλεια ζωής έχει αξία σε κάθε πτυχή της ζωής ενός ασφαλισμένου, από τα πρώτα χρόνια, που αναζητούν προστασία για τους αγαπημένους τους έως τα μέσα της ζωής τους, που μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για εκείνες τις μικρές οικονομικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που συμβαίνουν σε κάθε οικογένεια. Στη συνταξιοδότηση, δεν προσφέρει μόνο ένα δίχτυ ασφαλείας για τις έκτακτες οικονομικές ανάγκες, αλλά μια πρόσθετη ροή εσόδων συμπληρωματική του συνταξιοδοτικού εισοδήματος. Εκτός των άλλων, μπορεί να είναι η αφορολόγητη κληρονομιά για τα παιδιά ή άλλα αγαπημένα τους πρόσωπα σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου. Το πιο σημαντικό, η ασφάλεια ζωής μπορεί να παρέχει οικονομική ασφάλεια για τον/την επιζώντα σύζυγο.

Μόνο όταν γνωρίζουμε λεπτομερώς πώς λειτουργεί η ασφάλεια ζωής, μπορούμε να εκπαιδεύσουμε σωστά τους πελάτες μας. Με αυτήν τη γνώση, τους βοηθάμε, να καταλάβουν την πραγματική αξία των υπηρεσιών που παρέχουμε δηλαδή την οικονομική προστασία και την αίσθηση της ασφάλειας. Επιπλέον, η μόνιμη ασφάλεια ζωής είναι σίγουρο ότι θα ωφελήσει εκείνον ή την οικογένειά του στο μέλλον ανάλογα με τη μορφή του προγράμματος. Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για την ασφάλιση υγείας, ασφάλιση σπιτιού ή αυτοκινήτου. Όπου ο ασφαλισμένος, μπορεί να πληρώνει ασφάλιστρα για δεκαετίες χωρίς να «ωφελείται».

Ελεύθερη μετάφραση: Νίκος Μωράκης

Πηγή: lifehealthpro

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η δύναμη των ασφαλειών ζωής, ως χρηματοδοτ​ικό εργαλείο! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-%ce%b4%cf%8d%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%ce%b6%cf%89%ce%ae%cf%82-%cf%89%cf%82-%cf%87%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf/