Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η INTERLIFE Χορηγός στο 2ο « Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων»

INTERLIFE_lOGO

INTERLIFE_lOGOΤο 2o Συνέδριο-Προσομοίωση της Βουλής των Ελλήνων, με την ονομασία «Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων» στηρίζει χορηγικά η INTERLIFE στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί με αποδέκτη την Παιδεία και τον Πολιτισμό.

Το « Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων» (ΜΒΕ) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 7 έως και 10 Μαρτίου 2014, με τις τελετές έναρξης και λήξης να λαμβάνουν χώρα στην Παλαιά Βουλή και τις διεργασίες των Επιτροπών να πραγματοποιούνται σε αίθουσες εντός της Βουλής των Ελλήνων.

Αποτελεί το δεύτερο συνέδριο προσομοίωσης των διαδικασιών της Βουλής των Ελλήνων. Νέοι από κάθε πανεπιστημιακή σχολή της χώρας ή του εξωτερικού θα λάβουν μέρος ως βουλευτές, θα συζητήσουν θέματα που απασχολούν την Ελλάδα και θα αποφασίσουν ψηφίζοντας τα δικά τους νομοσχέδια. Παράλληλα, θα συμμετάσχουν και ως Υπουργοί, Πρόεδροι Επιτροπών, Δημοσιογράφοι, Προσωπικό της Βουλής και μέλη της Νομικής Υπηρεσίας, διαμορφώνοντας μία πλήρη μικρογραφία του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να προωθήσει την ιδέα της Δημοκρατίας. Οι συμμετέχοντες θα αλληλεπιδράσουν αποφασίζοντας με γνώμονα το γόνιμο διάλογο, θα εξοικειωθούν με τον κοινοβουλευτισμό και θα μάθουν το σύγχρονο τρόπο νομοθέτησης μέσα από μία διαδραστική εμπειρία.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η INTERLIFE Χορηγός στο 2ο « Μοντέλο Βουλής των Ελλήνων»! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-interlife-%cf%87%ce%bf%cf%81%ce%b7%ce%b3%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-2%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ae%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b5/