Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Η SENATUS® δεν μειώνει τις προμήθειες στο Δίκτυό της


Η πρωτοπόρος και πολυβραβευμένη Ελληνική εταιρεία Υπηρεσιών μίας στάσης (One-Stop-Shop) συνεχίζει να πρωτοπορεί. Σε μία ιδιαίτερη καμπή σαν αυτή που περνά η Ελληνική αγορά και ιδιαίτερα αυτή των Ασφαλίσεων όπως πχ. με τις μειώσεις των προμηθειών των διαμεσολαβούντων και την αλλαγή της εισπρακτικής πολιτικής των εταιρειών, έρχεται να συνεισφέρει με την πρότασή της στη διασφάλιση των εισοδημάτων των Συνεργατών της. Μετά την ολοκλήρωση σχετικής μελέτης από το Οικονομικό Τμήμα της εταιρείας, η Διοίκηση αποφάσισε πως δεν μειώνει τις προμήθειες προς το Δίκτυό της σε κανέναν κλάδο που δραστηριοποιείται (Ασφαλίσεις, Τραπεζικά, Φωτοβολταϊκά, Ακίνητα, Επιδοτήσεις, Χρονομισθώσεις, Μελέτες κ.λπ.) ενώ επίσης διατηρεί την ίδια εισπρακτική πολιτική από το 2007 έως και σήμερα. Φωτό: Ο Ιωάννης Γιουμπάκης, Franchisor της Senatus.

Η ανακοίνωση στις 21-03-2011, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το Δίκτυο το οποίο επιβεβαίωσε, για μία ακόμη φορά, την επιλογή του στην SENATUS® αλλά και στην δέσμευση της Μητρικής για συνεχή βοήθεια και υποστήριξη προς τους Συνεργάτες της. Η SENATUS® (www.senatus.gr), με την πρότασή της, προσφέρει σε κάθε υποψήφιο Συνεργάτη μια πληθώρα ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, που καθιστούν την επένδυση στο όνομα όχι μόνο risk-free, αλλά και ύψιστης κερδοφορίας, με γρήγορη απόσβεση της αρχικής επένδυσης. Οι υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνουν, Ασφαλίσεις, Τραπεζικά, Φωτοβολταϊκά, Ακίνητα, Επιδοτήσεις, Χρονομισθώσεις, Μελέτες κ.λπ. με απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε ένα κλάδο χωριστά. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της εταιρείας το 1998 η φιλοσοφία της οριοθετείται στην πλήρη και αποτελεσματική κάλυψη του πελάτη όπου και εάν αυτός βρίσκεται. Ως φυσιολογική εξέλιξη ήρθε το 2008 και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο σχεδιασμός και η δημιουργία Δικτύου Συνεργατών με την βοήθεια της παλαιότερης εταιρείας συμβούλων ανάπτυξης FC&D The Development eXperts. Ως μέθοδος ανάπτυξης επιλέχθηκε το Franchising και το Licensing σε συνδυασμό με την αξιοποίηση τεχνολογίας αιχμής για τις καθημερινές εργασίες, την συνεχή εκπαίδευση και την ουσιαστική υποστήριξη.


2 Comments

2 Σχολια

 1. ταλιμπαν

  Mar 24, 2011 at 3:34 PM

  EΛΕΟΣ      ΕΛΕΟΣ    ΕΛΕΟΣ      ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ     ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ   …………………………….ΒΟΥΛΕΤΑΙ    ΑΠΩΛΕΣΕΙ……………….

 2. skatta

  Mar 24, 2011 at 4:41 PM

  χεχε έχουν μεγάλη πλάκα μερικοί
  σε βαζουν να πληρωσεις 50,000 για να σου βαψουν το μαγαζι και να πουλας ασφαλιστηρια συμβολαια που πωλουν όλοι οι αλλοι αλλα με αλλο περιτυλιγμα, και γιατί να μειωσεις ρε φιλε την προμηθεια αφου εχεις καβατζωσει την 50αρα!
  για πόσο χαζούς μπορεις να μας θεωρείς με το να βγαζεις μια τετοια ανακοινωνσει που σκοπό έχει μονο να διαφημισεις την εταιρεία σου
  ΕΛΕΟΣ

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Η SENATUS® δεν μειώνει τις προμήθειες στο Δίκτυό της! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b7-senatus%c2%ae-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%ce%b9%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%ae%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b4%ce%af%ce%ba/