Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ιnteramerican
Ιδιαίτερη η προσφορά της στο «Περιβάλλον»


Ιδιαίτερη η Προσφορά στο Περιβάλλον από την Interamerican. Στο πρόγραμμα «Πράξεις Ζωής», στα πλαίσια των δράσεων ΕΚΕ που υλοποιεί η Εταιρία, περιλαμβάνονται προγράμματα Πρακτικής Εφαρμογής Βασικών Αρχών Σεβασμού του Περιβάλλοντος εντός της Εταιρίας, αλλά και διάφορες άλλες Ενέργειες Ενημέρωσης και Συμμετοχής με σκοπό την Ευαισθητοποίηση του Ευρύτερου Κοινού.

Ο Γιάννης Ρούντος, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων της Interamerican, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ναυτεμπορική δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σε μια εποχή που το Κοινωνικό Κράτος φθίνει, η ΕΚΕ είναι η Ευκαιρία Εναλλακτικής Κοινωνικοποίησης του Ιδιωτικού Επιχειρηματικού Τομέα».

Η Interamerican, οι «Πράξεις Ζωής» της οποίας εκτός από το Περιβάλλον, επεκτείνονται και σε Ενημέρωση για θέματα Υγείας, στη Στήριξη Ευπαθών Ομάδων αλλά και στην Κυκλοφοριακή Αγωγή των Πολιτών, είναι η μοναδική Ασφαλιστική Εταιρία στην Ελλάδα, μέλος του UNEP/Finance Initiative του ΟΗΕ (Πρωτοβουλία για το Περιβάλλον) αλλά και του Global Compac, διεθνούς οργανισμού Περιβαλλοντικής μέριμνας.

Συγχαρητήρια Interamerican….


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ιnteramerican
Ιδιαίτερη η προσφορά της στο «Περιβάλλον»! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b9nteramerican%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%af%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%c2%ab%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9/