Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ιnteramerican: Καινοτομία στην Ασφάλιση Σκαφών


Η Interamerican ξεκίνησε από τον Μάιο, 2008, την εφαρμογή μιας Καινοτομικής Τιμολογιακής Πολιτικής στην υποχρεωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Σκαφών Αναψυχής, με την οποία επιτυγχάνεται μείωση Ασφαλίστρων 19% κατά μέσο όρο για τους υφισταμένους πελάτες της εταιρείας.Βασικό χαρακτηριστικό της νέας Τιμολόγησης είναι η απλότητα στα Κριτήρια. Το μόνο στοιχείο που απαιτείται, πλέον, για τον υπολογισμό των Ασφαλίστρων είναι το ολικό μήκος του σκάφους. Ο νέος τρόπος Τιμολόγησης εφαρμόζεται μόνο στα Ασφαλιστήρια Συμβόλαια που παρέχουν την υποχρεωτική από τον Νόμο Κάλυψη Αστικής Ευθύνης και όχι σε αυτά που περιλαμβάνουν και ίδιες Ζημιές.

Η νέα Τιμολόγηση είναι ιδιαίτερα Ανταγωνιστική στα Ιδιωτικά Σκάφη συγκριτικά με τις άλλες Ασφαλιστικές Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Συγκριτικό πλεονέκτημα της Interamerican στην ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Σκαφών Αναψυχής αποτελεί και το ότι στο «πακέτο» περιλαμβάνεται και η κάλυψη Νομικής Προστασίας, ενώ παράλληλα δεν εφαρμόζονται απαλλαγές. Η Εταιρία διατηρεί την Τιμολόγηση όπως ισχύει έως σήμερα για τα Επαγγελματικά Σκάφη Αναψυχής χωρητικότητας άνω των 50 επιβατών, για τα Επιβατηγά Πλοία, καθώς και για τα Θαλάσσια Μέσα Αναψυχής.

Επισημαίνεται ότι η Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Σκαφών Αναψυχής είναι υποχρεωτική με βάση τον Νόμο 2743/99 και προβλέπει κάλυψη για Σωματικές Βλάβες/Θάνατο, Υλικές Ζημιές επιβαινόντων και τρίτων, αλλά και για Θαλάσσια Ρύπανση.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ιnteramerican: Καινοτομία στην Ασφάλιση Σκαφών! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b9nteramerican-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%ac%ce%bb%ce%b9%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%86%cf%8e%ce%bd/