Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ιnteramerican: Στρατηγική Τριών Μετώπων


Αποφασιστική και Παραγωγική διαγράφεται η νέα Στρατηγική που επέβαλε ο CEO της Ιnteramerican Γιώργος Κώτσαλος στο Marketing Plan της Εταιρείας, στοχεύοντας στην αύξηση των Μεριδίων και των Κερδών της με τρεις ταυτόχρονες Στρατηγικές Κινήσεις.

  • Η πρώτη σχετίζεται με τη Ενίσχυση των δύο Δικτύων, Agency και Πρακτόρων, με ειδική Στήριξη τόσο στη Στρατολόγηση όσο και στην Επιλογή νέων συνεργατών, καθώς και με Μεθόδους Cross Selling.
  • Η δεύτερη αφορά την προσφορά Συμβολαίων Ζημιών και Ζωής από το Διαδίκτυο με μια εντυπωσιακή Ιστοσελίδα, η οποία συνεχώς αυξάνει τον αριθμό των Νέων Πελατών.
  • Η τρίτη σχετίζεται με την ενίσχυση της Ομάδας των Ασφαλιστών που λειτουργούν από τα κεντρικά υπό τη Διεύθυνση του Κοσμά Σμπιλή και ονομάζεται η «Ομάδα των Financial Advisors».

Η Παραγωγικότητα της Ομάδας του Κοσμά Σμπιλή παρουσιάζει διπλάσια Παραγωγικότητα, συγκρινόμενη με την αντίστοιχη του μέσου όρους της Εταιρείας του Agency, όχι μόνο σε αριθμό Συμβολαίων αλλά και σε μέσο Ασφάλιστρο!

Συγχαρητήρια στην Interamerican και στον CEO Γιώργο Κώτσαλο, ο οποίος μετά από μια μακροχρόνια πορεία στον άσχετο με το Μάνατζμεντ Δημόσιο Τομέα, όπου παρεξηγήθηκε αρκετές φορές (εννοούμε και το Ασφαλιστικό Μάρκετινγκ), κατόρθωσε να αποδείξει τις Ηγετικές και Διοικητικές Ικανότητές του στον Ιδιωτικό Τομέα, όπου η Αξιοκρατία ισχύει και δε θάβεται από τα Πολιτικά… Πιράνχας!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + 15 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ιnteramerican: Στρατηγική Τριών Μετώπων! https://www.insurancedaily.gr/%ce%b9nteramerican-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%8e%cf%80%cf%89%ce%bd/