Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Καραμπινάτη Απάτη πολλών Ρίχτερ!


Ελπίζουμε αυτή η πρωτοφανής Απάτη που αποκαλύφτηκε στην Άρτα να γίνει παράδειγμα προς αποφυγή από όλες τις Εταιρείες, γιατί δε συνέβη τυχαία! Ο εν λόγω μεγαλοαπατεώνας είχε περάσει από τρεις μεγάλες Εταιρείες και είχε αφήσει το «ποιόν» του και στις τρεις, πριν καταλήξει στην τέταρτη, στην οποία έγραψε το Σενάριο της Απάτης, που ευτυχώς για την Εταιρεία και τον κλάδο αποκαλύφτηκε σχετικά έγκαιρα!

Η Απάτη ήταν τόσο καλά στημένη, που θα μπορούσε να διαιωνίζεται για χρόνια και να κοστίσει στην Εταιρεία αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Ευτυχώς που σταμάτησε στις 800.000!

Ακούστε τι σκαρφίστηκε ο μεγαλοαπατεώνας:

Σκηνοθετούσε ατυχήματα και εικονικούς… θανάτους και έβαζε… συγγενείς να απαιτούν τις αντίστοιχες αποζημιώσεις! Όπως γνωρίζετε, οι θάνατοι πληρώνονται με μεγάλα ποσά! Στο κύκλωμα συμμετείχε και ένας δικηγόρος, στο γραφείο του οποίου βρέθηκαν σφραγίδες, δικογραφίες, πιστοποιητικά θανάτου και πολλά άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία. Οι προσαγωγές στην Ασφάλεια συνεχίζονται και σύντομα θα απαγγελθούν κατηγορίες.

Προσοχή, λοιπόν, να μην αφήνουμε τη μεγάλη επιθυμία των μεταγραφών να μας περιορίζει την προσεκτική επιλογή και εξέταση του ιστορικού οποιουδήποτε μας πλησιάζει με μεγάλα χαρτοφυλάκια και διαπραγματεύεται την ένταξή του στην Εταιρεία μας!

Το ιστορικό των μεταγραφών, τόσο στα χαρτοφυλάκια Ζωής όσο και σε αυτά του κλάδου Αυτοκινήτων, κατά 90% είναι αρνητικό για τις εταιρείες που τα δέχτηκαν!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × four =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Καραμπινάτη Απάτη πολλών Ρίχτερ!! https://www.insurancedaily.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bd%ce%ac%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b7-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bb%cf%8e%ce%bd-%cf%81%ce%af%cf%87%cf%84%ce%b5%cf%81/