Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Ο κ. Μακρόπουλος αποχωρεί από την Επιτροπή Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων της ΕΑΕΕ

makropoulos

Μακρόπουλος ΝίκοςΣτο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.) ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την θέση του Προέδρου της Επιτροπής Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον καθόλα πετυχημένο στην θέση αυτή κ. Μακρόπουλο να λάβει την απόφαση αυτή είναι δύο. Ο πρώτος αφορά στην ανάγκη να στρέψει την προσοχή του ακόμα περισσότερο και να αφιερωθεί στην εταιρεία του, την Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α.,  η οποία βρίσκεται σε μια αναπτυξιακή πορεία σε όλους τους τομείς.

Ο δεύτερος λόγος είναι η επιθυμία του να δώσει την ευκαιρία και σε άλλα μέλη της Ένωσης να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην τόσο σημαντική αλλά και τόσο απαιτητική θέση του Προέδρου Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων, θέση από την οποία εξαρτάται εν πολλοίς και η εξωστρέφεια της ασφαλιστικής αγοράς.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ο κ. Μακρόπουλος μας δήλωσε πως θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την Ένωση, όπως άλλωστε πράττει συνειδητά τα τελευταία 43 χρόνια και ότι ο λόγος της αποχώρησης του είναι καθαρά επαγγελματικός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Ε. τον ευχαρίστησε και αναγνώρισε τις υπηρεσίες που προσέφερε από τη συγκεκριμένη θέση, οι οποίες αναβάθμισαν ουσιαστικά την εξωστρέφεια και την εικόνα της ασφαλιστικής αγοράς στην κοινωνία, ενώ από την πλευρά του ο κ. Μακρόπουλος ευχαρίστησε τα υπόλοιπα μέλη για την εμπιστοσύνη που του δείξανε.

Οι εκλογές για το νέο Δ.Σ. της Ε.Α.Ε.Ε. θα πραγματοποιηθούν στις 27 Φεβρουαρίου 2015 και ο κ. Μακρόπουλος δεν θα θέσει υποψηφιότητα.

 


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + eight =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Ο κ. Μακρόπουλος αποχωρεί από την Επιτροπή Διεθνών & Δημοσίων Σχέσεων της ΕΑΕΕ! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82/