Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Μετακινήσεις Στελεχών


Δύο πεπειραμένα και καταξιωμένα Στελέχη της Αγοράς άλλαξαν Εταιρεία. Ο ένας,  Αναλογιστής Γιώργος Μαρκολέφας εντάχθηκε στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου Ασπίς, και ο δεύτερος, Α Αρβανίτης, στην Commercial Value, θυγατρική του Ομίλου Ασπίς.
Ο Αναλογιστής Γ. Μαρκολέφας, εργάστηκε για πολλά χρόνια στην Interamerican, και πέρασε από την Αγροτική για ένα μικρό διάστημα, ενώ ο Α. Αρβανίτης, μέχρι πρόσφατα ήταν Στέλεχος Διοίκησης της «Δύναμης».

Η Διοικητική Ομάδα της Commercial Value, ως γνωστόν, αποτελείται από τον CEO Δ, Βιδάλη, το Γενικό Διευθυντή Τάκη Παλαιολόγο, και το Διευθυντή Πωλήσεων Δ. Ψωμιάδη, οι οποίοι, για πολλούς λόγους, και πέρα από το κύρος του Ομίλου που τα τελευταία χρόνια έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό αξιόλογων Στελεχών, αποτελούν πόλο έλξης Στελεχών, όταν οι τελευταίοι, για διάφορους λόγους σκέπτονται τη μεταγραφή τους.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Μετακινήσεις Στελεχών! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%87%cf%8e%ce%bd/