Ασφαλιστικές Ειδήσεις

MONEYSHOW 2008: Βραβεύσεις Κορυφαίων Ασφαλιστών


Οι Βραβεύσεις των κορυφαίων Ασφαλιστών της Ελλάδας για το 2007, στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου «Money Show ’08», δεν ανέφεραν το ύψος των Ασφαλίστρων του κάθε βραβευόμενου, γιατί η Επιτροπή Αξιολόγησης των βραβευθέντων δεν μπόρεσε να βρει άκρη όσον αφορά τον τρόπο που μετράει η κάθε εταιρεία τη Νέα Παραγωγή της. Η μία μετράει Αιτήσεις, η άλλη Εκδόσεις, η άλλη Παραδόσεις και η άλλη Καθαρή Παραγωγή. Όλοι γνωρίζετε πόσο μεγάλες μπορεί να είναι οι αποκλίσεις… Επίσης, μερικές εταιρείες μετράνε και τα εφάπαξ ως Ασφάλιστρα ή ένα ποσοστό από αυτά. Μια εταιρεία έστειλε το σύνολο των Ασφαλίστρων και συμπεριέλαβε και τις Γενικές!

Ειδικά Βραβεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
Εθνική, ING, Interamerican, International Life
Ζάππειο Μέγαρο – 3 Φεβρουαρίου 2008-03-03

Με τη συμμετοχή διακοσίων πενήντα Στελεχών της Ασφαλιστικής Αγοράς ολοκληρώθηκαν, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008,οι ετήσιες Βράβευσης των Κορυφαίων Ασφαλιστών της Ελλάδας, που διοργάνωσε και φέτος το περιοδικό «Επιστημονικό Μάρκετινγκ» στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου του MONEY SHOW 2008 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πρόκειται για μια παράδοση του μοναδικού περιοδικού Μάνατζμεντ της χώρας – που συμβάλλει εδώ και 20 χρόνια στην Προσωπική Βελτίωση των Στελεχών Επιχειρήσεων και «παντρεύει» με τον ιδανικότερο τρόπο τον κλάδο των Ασφαλειών και των Τραπεζών με την υπόλοιπη επιχειρηματική Αγορά. Ο Φ. Μωράκης άνοιξε την τελετή των βραβεύσεων με την ενδιαφέρουσα ομιλία του για την ΑΣΦΑΛΙΣΗ, τη μεγαλύτερη, όπως τη χαρακτήρισε, πράξη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον κόσμο! Άλλωστε, οι φετινές βραβεύσεις, πέρα από τους κορυφαίους του κλάδου, είχαν σκοπό να επιβραβεύσουν και το κοινωνικό πρόσωπο όσων εταιρειών είχαν μέσα στο 2007 εφαρμόσει ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Το Ε.Μ. ξεχώρισε για το 2007 τα προγράμματα ΕΚΕ τεσσάρων εταιρειών του κλάδου και συγκεκριμένα, κατ’ αλφαβητική σειρά, της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, για τη 2ετή χορηγία της στο WWF Ελλάς στην από κοινού εκστρατεία «Το κλίμα είναι στο χέρι σου», τον Όμιλο ING,για τη χορηγία του στο πρόγραμμα «Οικολογική Μετακίνηση», τον Όμιλο της INTERAMERICAN,για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ΕΚΕ «Πράξεις Ζωής», και τον Όμιλο INTERNATIONAL LIFE, για το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ΕΚΕ «Ενέργειες Ουσίας». Τα βραβεία παρέλαβαν διαδοχικά οι κ.Σπύρος Λευθεριώτης, Γενικός Διευθυντής της Εθνικής ΑΕΓΑ, Γιώργος Ζαφείρης , Διευθυντής Πωλήσεων της ING Ελλάδας, Γιάννης Ρούντος, Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου INTERAMERICAN,και Αντώνης Κατσαράς, Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου INTERNATIONAL LIFE.

Θυμίζουμε πως για περισσότερο από τρία χρόνια το Ε.Μ. έχει αφιερώσει πολυσέλιδες ειδικές εκδόσεις για να τονίσει την έννοια, την αξία και τη σημασία της Κοινωνικά Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας. Το Ε.Μ. εκδίδει το πρώτο Ετήσιο Λεύκωμα ΕΚΕ, το οποίο παρουσιάζει το ευαίσθητο αυτό θέμα από όλες τις πλευρές του. Επιχειρηματικά, Κοινωνικά, Πολιτικά, Πανεπιστημιακά με ενδιαφέρουσες Έρευνες και φυσικά το εξετάζει και από την πλευρά του Πολίτη, ο οποίος είναι πάντα ο τελικός Αξιολογητής. Το Ε.Μ. για αυτό το σκοπό καθιέρωσε κάθε μήνα μια νέα ενότητα που αναφέρεται αποκλειστικά σε θέματα ΕΚΕ. Μια ενότητα που σκοπό έχει να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο εμβάθυνσης, αλλά και παραδειγματισμού στο θέμα της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας για το σήμερα αλλά και το αύριο του σύγχρονου επιχειρείν.

Οι Βραβεύσεις φέτος περιλάμβαναν και ένα πάνελ, το οποίο συζήτησε το νευραλγικό θέμα της συνύπαρξης του Bankassurance με τα δύο Δίκτυα Διανομής, των Πρακτόρων και του Agency. Στο πάνελ συμμετείχαν οι κ. Σπύρος Λευθεριώτης, Γενικός Διευθυντής της Εθνικής, ο Κώστας Γιόνης, Γενικός Διευθυντής της ΑΣΠΙΣ, ο Νίκος Φιοράντης, Διευθυντής Πωλήσεων της Groupama, ο Γιάννης Αναστόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της Allianz, και ο Γιώργος Ζαφείρης, Βοηθός Διευθυντής Πωλήσεων της ING.Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την τελετή των βραβεύσεων των Κορυφαίων Ασφαλιστών για το 2007, τους οποίους παραθέτουμε στον παρακάτω πίνακα. Υπογραμμίζουμε ότι φέτος τα στοιχεία της Νέας Παραγωγής δεν ανακοινώθηκαν, γιατί οι μέθοδοι υπολογισμού τους διαφέρουν αρκετά από εταιρεία σε εταιρεία. Υπολογίζονται ως Αιτήσεις, Παραδόσεις ή ως Καθαρή Παραγωγή. Μερικές εταιρείες περιλαμβάνουν και τα συμβόλαια εφάπαξ καταβολών. Άλλες πρόσθεσαν και τα Ασφάλιστρα των Γενικών.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − twelve =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
MONEYSHOW 2008: Βραβεύσεις Κορυφαίων Ασφαλιστών! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%b5%cf%85show-2008-%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%cf%8d%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%af%cf%89%ce%bd-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83/