Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Νέα CEO στη Marsh

D. Oikonomopoulou

D. OikonomopoulouH Διοίκηση της Marsh ανακοίνωσε την ανάληψη της Γενικής Διεύθυνσης της Marsh Ε.Π.Ε. Μεσίτες Ασφαλίσεων από την κ. Ντορίνα Οικονομοπούλου, αντικαθιστώντας τον κ. Παναγιώτη Λυσσαίο, ο οποίος προήχθη σε Περιφερειακό Διευθυντή της Marsh για τις χώρες Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ.

Η κ. Ντορίνα Οικονομοπούλου προήχθη στη θέση της Γενικής Διευθύντριας από τη θέση της Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας, θέση που κατείχε από το 2000.

Η κ. Οικονομοπούλου διαθέτει βαθιά εμπειρία και γνώση της ασφαλιστικής βιομηχανίας, αλλά και μεγάλη εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, επί ασφαλιστικών θεμάτων αλλά και θεμάτων διαχείρισης κινδύνων σε επιχειρήσεις.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στην Marsh Ελλάδος, το 1994, από τη θέση της Υπεύθυνης Εξυπηρέτησης Πελατών Risk Management και από το 2000 που ανέλαβε τη θέση της Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας, στις περιοχές ευθύνης της εντάσσονταν ο Τομέας Ανάπτυξης Εργασιών, αλλά και η διοίκηση των τμημάτων Εξυπηρέτησης Πελατών, Τοποθέτησης Κινδύνων, Ζημιών και Ομαδικών Ασφαλίσεων. Ήταν επίσης υπεύθυνη για τους τομείς παροχής υπηρεσιών Private Equity, Mergers and Acquisitions και Risk Consulting.

Διαθέτοντας γνώση και εμπειρία στην αναγνώριση ευκαιριών αλλά και αντιμετώπισης προκλήσεων που αντιμετωπίζει τόσο η ασφαλιστική βιομηχανία όσο και οι πελάτες της Marsh αλλά και βαθιά γνώση της λειτουργίας της εταιρίας και των δραστηριοτήτων της αναμένεται να  οδηγήσει την Marsh Ελλάδος στην επόμενη φάση της ανάπτυξής της καθώς και να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προστιθέμενη αξία στους πελάτες της.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 1 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Νέα CEO στη Marsh! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-ceo-%cf%83%cf%84%ce%b7-marsh/