Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Οι καλύτεροι Πράκτορες και Μεσίτες της ΑΧΑ Ασφαλιστικής ταξίδεψαν στην κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή


AXA1Την Κυανή Ακτή (Côted’Azur), ένα από τα διασημότερα τουριστικά θέρετρα στον κόσμο, επέλεξε η ΑΧΑ Ασφαλιστική για να ταξιδέψει τους καλύτερους Πράκτορες και Μεσίτες της από τις 11 έως τις 15 Οκτωβρίου 2013. Με έδρα το υπερπολυτελές ξενοδοχείο BoscoloExedraστην πανέμορφη, γραφική και ηλιόλουστη Νίκαια, οι Συνεργάτες της ΑΧΑ ξεναγήθηκαν με μοναδικό τρόπο στην Κυανή Ακτή. Περιπλανήθηκανστη Νίκαια γνωρίζοντας την παλαιά πόλη, το λόφο LeChâteau, το εμπορικό λιμάνι, τη νέα πόλη με την εντυπωσιακή προκυμαία και διέσχισαν με ποδήλατα όλη την πολύβουη λεωφόρο PromenadedesAnglais.

Οι συνεργάτες της ΑΧΑ έζησαν τη μοναδική εμπειρία της επίσκεψης του Πριγκηπάτου του Μονακό με ένα ξεχωριστό τρόπο. Με 19 πολυτελή αυτοκίνητα – αντίκες ξεκίνησαν, με οδηγούς τους ίδιους, το ταξίδι προς το Μονακό με ενδιάμεσο σταθμό την αρωματοποιία Fragonard, η οποία βρίσκεται στο γραφικό χωριουδάκι Eze μεταξύ Νίκαιας και Μονακό. Στο πλαίσιο της ξενάγησής τους στο εργοστάσιο έμαθανόλα τα μυστικά της παρασκευής των αρωμάτων και τις παραδοσιακές τεχνικές που εφαρμόζονται.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στο πριγκιπάτο του Μονακό, όπου επισκέφθηκαν τον Καθεδρικό ναό, την κεντρική πλατεία και το παλάτι. Κατόπιν, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη βόλτα στην Πλατεία με το Καζίνο, να ακολουθήσουν τη διαδρομή της Formula 1 και να οδηγηθούν κατά μήκος του λιμανιού με τα πολυτελή yachts.Επίσης, πραγματοποιήθηκε εκδρομή στις διάσημες και κινηματογραφικές Κάννες, πόλη που ως γνωστόν αποτελεί κάθε Μάιο το επίκεντρο της διεθνούς βιομηχανίας, με τη συμμετοχή πάνω από 200.000 σκηνοθετών, ηθοποιών και σινεφίλ.

AXA2Ολοκληρώνοντας την περιήγηση στην κοσμοπολίτικη πλευρά των Καννών, κατευθύνθηκαν σε ένα από τα διασημότερα παραδοσιακά χωριά της Κυανής Ακτής, το Saint-PauldeVence,το οποίο φημίζεται για τη Μεσαιωνική του μεγαλοπρέπεια. Εκεί έζησαν γενιές καλλιτεχνών και ανθρώπων των γραμμάτων που άφησαν τη σφραγίδα τους στον 20ό αιώνα όπως ο Πικάσο, ο Πρεβέρ, ο Κοκτό, ο Ματίς, ο Μιρό και ο Μοντιλιάνι.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού επιβεβαιώθηκε από τη Διοίκηση της Εταιρείας η στρατηγική απόφαση στήριξης των Συνεργατών της με άξονα τη σταδιακή εφαρμογή του Νέου Επιχειρησιακού Μοντέλου και στόχο την ανάπτυξη των εργασιών τους και τη μείωση του διαχειριστικού κόστους τους.

Τους κορυφαίους μας Πράκτορες και Μεσίτες συνόδευσαν οικ.κ. Eric Kleijnen, Διευθύνων Σύμβουλος, Ερρίκος Μοάτσος, Διευθυντής Λειτουργιών, Νικόλαος Σακελλαρίου, Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Ναταλία Γιαννιού, Διευθύντρια Πρακτόρων και Μεσιτών, Δημήτριος Ζαχαράκης, Διευθυντής Εισπράξεων, Εμμανουήλ Αλειφέρης, Διευθυντής Αποζημιώσεων Ασφαλίσεων κατά Ζημιών, Δημήτριος Παπαπασχάλης από τη Διεύθυνση Πρακτόρων και Μεσιτών και η κυρία Ειρήνη Νικολοπούλου από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + 20 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Οι καλύτεροι Πράκτορες και Μεσίτες της ΑΧΑ Ασφαλιστικής ταξίδεψαν στην κοσμοπολίτικη Κυανή Ακτή! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%af%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7/