Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Το νέο βιβλίο του καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά πρέπει να το αγοράσουν όλοι οι Ασφαλιστές


Το θέμα είναι πολύ επίκαιρο και απασχολεί όλους σχεδόν του καθηγητές και εισηγητές Σεμιναρίων σε όλο τον κόσμο. Ένας τίτλος που το περιγράφει είναι αυτός της Morax, που λέει: Το μεγαλύτερο πρόβλημα των Στελεχών της Εποχής μας αλλά και όλων των Ανθρώπων είναι ότι Πέφτουμε Μόνιμα Θύματα των «Υποκειμενικών Αντιλήψεών μας», που χαρακτηρίζουν τη Συμπεριφορά μας και αρνούμαστε να Παρακολουθήσουμε, να Εξετάσουμε και να Αφομοιώσουμε Νέες Πρακτικές και Εξελίξεις της Τεχνολογίας και των Επιστημών.

Η φύση δε μας επιτρέπει να αλλάζουμε συχνά «Αντιλήψεις», «Μεθόδους» ή Παραστάσεις, γιατί τότε μπορεί να γινόμασταν «Σχιζοφρενείς»! Ακούμε διάφορα νέα πράγματα, αλλά δεν τα αποδεχόμαστε, δεν τα αφομοιώνουμε. Αυτά που μάθαμε και αυτά που κάναμε ριζώνουν στη Σκέψη και στο Νου μας και μας καθοδηγούν εκ του Ασφαλούς. Έτσι το κάναμε και είχαμε αποτελέσματα! Πώς μας ζητάτε να κάνουμε «κάτι καινούργιο», που είναι εντελώς διαφορετικό και που δεν το κάναμε ποτέ;

Το ίδιο ισχύει με τις «Δογματικές Αρχές», στις οποίες πιστεύουν εκατομμύρια Άνθρωποι που τις μπερδεύουν με τις Νέες Πρακτικές που παράγονται από τις Εξελίξεις της Τεχνολογίας και των Διάφορων Επιστημών.

Βέβαια, η ανάλυση του Δ. Μπουραντά προβληματίζει πολλούς «Στοχαστές», οι οποίοι ακολουθούν τα «Πιστεύω» τους και προσπαθούν μια ολόκληρη Ζωή να εκπληρώσουν τους Στόχους τους και όταν τους εκπληρώσουν, έχει κυλήσει ολόκληρη η Ζωή τους με πολύ μεγάλες «Θυσίες» και «Στερήσεις» σε σημείο να διερωτώνται μήπως δεν άξιζε τον κόπο!

Γι’ αυτόν το λόγο ο Δ. Μπουραντάς ονομάζει αυτές τις «Αρχές» ως τη «Φυλακή» μας, που μας κρατάει Φυλακισμένους και απομονωμένους από τον υπόλοιπο κόσμο που συνεχώς τρέχει και εξελίσσεται!

Το Νέο βιβλίο του καθηγητή του ΟΠΑ, Δημήτρη Μπουραντά που έχει τίτλο “Όλα σου τα ‘μαθα, μα ξέχασα μια…λέξη” είναι ότι το καλύτερο έχει γραφτεί μέχρι σήμερα γύρω από την Προσωπική Βελτίωση του “‘Ανθρώπου”. Είναι γραμμένο σαν μυθιστόρημα για να απευθύνεται σε όλον τον κόσμο και περιλαμβάνει με μεγάλη μαεστρία όλα τα Πολύτιμα Μηνύματα που μαθαίνουν τα Στελέχη των Επιχειρήσεων σε όλον τον κόσμο. Μηνύματα και Κεφάλαια γύρω από το Σύγχρονο Μάνατζμεντ και την Ηγεσία. και πως αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους μας στην καθημερινή μας επαγγελματική και προσωπική Ζωή. Όλοι οι Ασφαλιστές πρέπει να το αγοράσουν και η Morax ήδη προμηθεύτηκε ένα μεγάλο αριθμό βιβλίων, προκειμένου να τα διαθέσει στην Ασφαλιστική Αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου. Το βιβλίο έχει ενιαία τιμή €17 και στέλνεται όπου θέλετε με μια επιβάρυνση €3. Τηλεφωνείστε και παραγγείλετε τώρα τα βιβλία σας. Είναι ό,τι πρέπει να Διευθυντές Πωλήσεων, Καταστημάτων, Ασφαλιστές και Πράκτορες. Θα λύσετε το πρόβλημα της προσωπικής Αυτοπαρακίνησης στη δύσκολη δουλειά που κάνετε. Αποτελεί και εξαιρετική πηγή Θεμάτων για την εβδομαδιαία συγκέντρωση των Ασφαλιστών σας. Τηλέφωνα παραγγελιών: (210) 9578130-1-2 ή μέσω της Ιστοσελίδας του “ΕΜ” www.morax.gr ή www.insurancedaily.gr

Η μεγαλύτερη απειλή του κλάδου των Ασφαλειών στην Ελλάδα, π.χ., είναι ο εγκλωβισμός των περισσότερων CEO και κυρίως των περισσότερων Διευθυντών Πωλήσεων και Ασφαλιστών στις Πρακτικές μέσα στις οποίες ανδρώθηκαν πριν από 20-30 χρόνια, μη μπορώντας να απεγκλωβιστούν από αυτές και να ακολουθήσουν τις προκλητικές και ελπιδοφόρες εξελίξεις που συγκλονίζουν τον κλάδο των Ασφαλειών σε όλο τον κόσμο.

Ένα σοβαρό μειονέκτημα αυτών των παραδοσιακών Στελεχών είναι ότι δε γνωρίζουν αγγλικά, αλλά και ούτε φρόντισαν να τα μάθουν όλα αυτά τα χρόνια, με αποτέλεσμα να μην παρακολουθούν τα Απόλυτα Κλαδικά Συνέδρια της Limra, στην οποία ήταν και μέλη πληρώνοντας αρκετά υψηλές συνδρομές! Έστελναν μικρότερα Στελέχη στα Συνέδρια, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν, να εντοπίσουν και να μεταδώσουν τις «Κρίσιμες» και «Ουσιαστικές» Αλλαγές που παρουσίαζαν άλλα Στελέχη της παγκόσμιας Αγοράς.

Το ταλέντο να «τσιμπάς» τις επαναστατικές Εξελίξεις που μαθαίνεις ότι λειτουργούν σε άλλες χώρες δεν το έχει ο καθένας και ας θεωρείται κορυφαίος στη χώρα μας. Ο μοναδικός που διέθετε αυτό το ταλέντο ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος ενεργούσε κεραυνοβόλα και αναστάτωνε του Διευθυντές των Καταστημάτων του αναβαθμίζοντας συνεχώς τον τρόπο με τον οποίο εργάζονταν. Π.χ., ενώ ο κλάδος ακούει για την «Αξία» και την «Παραγωγικότητα» μιας αποτελεσματικής «Οργανωμένης Παρουσίασης Πώλησης» και ενώ η Morax έχει γράψει πάνω από πέντε παρόμοιες «Παρουσιάσεις» δοκιμασμένης αποτελεσματικότητας από τα ίδια τα Δίκτυά τους, οι Διοικήσεις τους, μη διαθέτοντας προσωπική Κουλτούρα Πωλήσεων, δε στήριξαν τη χρησιμοποίησή τους! Όχι πως είναι εύκολο, αλλά υπάρχουν χιλιάδες Ασφαλιστές στις μέρες μας οι οποίοι πουλάνε βασιζόμενοι σε αυτές τις «Παρουσιάσεις» της Morax!

Η Morax διαθέτει εκατοντάδες επώνυμες Αξιολογήσεις Κορυφαίων Ασφαλιστών που ομολογούν ότι Πουλάνε εδώ και δεκάδες χρόνια με το πρόγραμμα «ΠΟΠ» το «ΟΛΟΙΚΑΣ», το «ΙNTERPLUS» το «ΜΕΛΟΙΚ» και άλλα.

Η νέα καινοτομία της Morax, η οποία δοκιμάζεται από δύο εταιρείες, είναι ο νέος Μηχανισμός Εύρεσης Νέων Πελατών, ο οποίος τυποποιείται και μπορεί να παράγει 10-12 ξεκάθαρα ραντεβού Πώλησης την εβδομάδα, ενεργοποιώντας τους Ασφαλιστές μας, οι οποίοι στην κυριολεξία έχουν αδρανοποιηθεί σε επικίνδυνο βαθμό! Ένα παράδειγμα είναι η καθήλωση των Δικτύων μας στην παραγωγή των 2-3 συμβολαίων το μήνα, ενώ η Αγορά μας μπορεί να παράγει 6-7 νέα Συμβόλαια Ζωής ή Σπιτιών. Προσέξτε πώς η Αγκύλωση του Ανθρώπου απορρίπτει τις Νέες Μεθόδους που οδηγούν σε αυτού του επιπέδου τη Νέα Παραγωγή. Δύο Διευθυντές Πωλήσεων, της παλιάς Σχολής, το απέρριψαν ως παλιά συνταγή!

Σημειώστε τις προβλέψεις της Morax: Οι Εταιρείες οι οποίες θα έχουν αποκτήσει το μεγαλύτερο μερίδιο Αγοράς της Ασφάλισης Σπιτιών από Φωτιά και Σεισμό θα είναι η ΑΧΑ, η Groupama, η Ασπίς, η Demco, η Allianz και η Εθνική.
Θα τα πούμε τον Ιανουάριο του 2010!


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + seventeen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Το νέο βιβλίο του καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά πρέπει να το αγοράσουν όλοι οι Ασφαλιστές! https://www.insurancedaily.gr/%ce%bf-%ce%b2%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%ad%ce%bb%ce%b7%cf%82-%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%86%cf%8d%ce%bb%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%8c%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%bf-%ce%b1/