Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Πελάτες-Θύματα της Ασπίς:
Πρωτοφανής σε όγκο και οργή συγκέντρωση στη «Μ. Βρετανία»


Πάνω από χίλιοι αγανακτισμένοι Πελάτες και Διαμεσολαβούντες της Ασπίς συγκεντρώθηκαν στη «Μεγάλη Βρετανία» χθες το απόγευμα και αναστάτωσαν ολόκληρο το ξενοδοχείο, σε σημείο που η Διεύθυνσή του τρεις φορές τους παρακάλεσε να μειώσουν τις φωνές τους!

Το τι έγινε δεν περιγράφεται!

Τη δεύτερη αυτή Εκδήλωση Οργάνωσαν οι Διαμεσολαβούντες της Ασπίς μαζί με Πελάτες τους και ουδέποτε φαντάστηκαν ότι θα προσέλκυε τόσο κόσμο. Το τι ακούστηκε δε λέγεται. Μερικοί Βουλευτές που παραβρέθηκαν γιουχαΐστηκαν και μερικοί έφυγαν έντονα δυσαρεστημένοι. Άλλοι δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις απόψεις τους. Οι φωνές από κάτω ήταν γεμάτες έκδηλη οργή και κραύγαζαν μηνύματα όπως:

«Αίσχος στους Έλληνες Βουλευτές που κάθονται απαθέστατοι, ενώ το λαμόγιο ο Ψωμιάδης να κυκλοφορεί ελεύθερος!»

«Μη μας πείτε η Ελληνική Δικαιοσύνη… γιατί εδώ… γελάμε»!

«Είστε όλοι συνυπεύθυνοι»!

Δε ζητάμε «Επιδοτήσεις»! Ζητάμε τα Λεφτά μας, που τα έκλεψαν οι Υπάλληλοι του Υπουργείου Εμπορίου μαζί με τον Ψωμιάδη και εξέδιδαν χαρτιά ότι τα Αποθεματικά του έχουν καλώς! Θα Μηνύσουμε όλα αυτά τα Λαμόγια που έφαγαν τα λεφτά μας.

Προηγουμένως οι δύο Επόπτες Εκκαθαριστές Βλαχογιάννης και Παντελίδης διαβεβαίωσαν τους παρευρισκόμενους ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αρχίσουν να ρευστοποιούν τα περιουσιακά στοιχεία των Εταιρειών, ώστε να αρχίσει η μερική έστω επιστροφή των χρημάτων των Ασφαλισμένων.

Ο Βουλευτής του Συνασπισμού Στρατούλης δήλωσε το εξής χαρακτηριστικό: «Οι Εταιρείες που πήραν τους Ασφαλιστές της Ασπίς να πληρώσουν και τους Ασφαλισμένους που νοσούν με βαριές ανίατες ασθένειες και βρέθηκαν ξαφικά στο δρόμο χωρίς περίθαλψη, χωρίς κανένας φορέας να αναλαμβάνει τη Νοσηλεία τους!»

Σε αυτό το σημείο οφείλουμε να υπογραμμίσουμε τη… γαϊδουριά της Πολιτικής Εξουσίας, η οποία όφειλε να εκδώσει αμέσως Κρατικές Εγγυητικές Επιστολές για όλους τους Νοσηλευομένους με ανίατες ασθένειες που βρέθηκαν ξεκρέμαστοι μετά το κλείσιμο των Εταιρειών.

Ένας κραύγασε κάποια στιγμή: «Εσείς δεν τους δίνατε την άδεια να αποσπούν τα Ασφάλιστρά μας; Θα αναλάβετε τις ευθύνες σας;».

Εγκληματική η Σιωπή της Πολιτείας! Ούτε ένας από το Υπουργείο Οικονομικών δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Δεκάδες επιστολές και εξώδικα έμειναν αναπάντητα από τους αρμόδιους.

Ένας ομιλητής δήλωσε ότι χάρη στην πρόθυμη συνεργασία της Προέδρου του Συλλόγου των Ασφαλιστών, Ελένης  Γρυπάρη, η οποία μιλάει άψογα αγγλικά, πήγαν στις Βρυξέλλες, υπέβαλαν το αίτημά τους και σε 5 ώρες πήραν απάντηση ότι αυτό διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Επίτροπο, που ονομάζεται T. Kukal. Το τηλέφωνό του είναι: 32 2 299111. Η δε διεύθυνσή της Υπηρεσίας του είναι: Markt-info@ec.europa.cu.

Ο Επίτροπος υποσχέθηκε ότι θα ενεργήσει ώστε να εφαρμοστούν οι Κοινοτικές Οδηγίες, παρόλο που το κάθε Κράτος-Μέλος της Ε.Ε. ασκεί τη δική του Εποπτεία. Δήλωσε επίσης ότι στα περισσότερα Ευρωπαϊκά Κράτη η Νομοθεσία έχει προβλέψει τη Διάδοχη Κατάσταση που αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις των εταιρειών που κλείνουν για διάφορους λόγους! Στο Ελλαδιστάν, φυσικά, δεν προβλέπεται τίποτα παρόμοιο!

Ένας διαμεσολαβητής δήλωσε ότι δε θα επιτρέψουν να γίνει καμία πράξη εκκαθάρισης αν δεν τη βάλουν κάτω από το μικροσκόπιο!

Η Ελένη Γρυπάρη μεσολάβησε και ενέπλεξε και τον Πανευρωπαϊκό Σύλλογο Διαμεσολαβούντων Bipar, ο οποίος ήδη δρομολόγησε τις έγγραφες διαμαρτυρίες του!

Το μόνο ίσως πράγμα που είναι πιθανόν να ενεργοποιήσει την εντελώς απαράδεκτη αδράνεια και απάθεια της Πολιτείας είναι η επέκταση του πρόσθετου Διασυρμού τους στις Βρυξέλλες! Τον εδώ Διασυρμό τους τον έχουν… συνηθίσει!

Η εκπρόσωπος του ΕΚΠΟΙΖΩ δήλωσε ότι μόνο οι Συλλογικές Προσπάθειες φέρνουν αποτελέσματα. Όλα τα άλλα η Πολιτεία τα αγνοεί! Μερικοί φώναξαν και πολλοί συμφώνησαν να πάνε όλοι μετά τη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή να διαμαρτυρηθούν.

Μετά από αρκετές ομιλίες Διαμεσολαβούντων που βρίσκονταν στην έδρα, οι οποίοι οργάνωσαν την εκδήλωση και οι Πελάτες οφείλουν να το αναγνωρίσουν αυτό, το λόγο πήραν δύο Πελάτες-Θύματα που είπαν τα εξής και καταχειροκροτήθηκαν. Η Αγάπη Πατακού είπε χαρακτηριστικά: «Άλλο πράγμα είναι να μιλάς για Ασθένειες και άλλο να είσαι Άρρωστος! Άλλο πράγμα να μιλάς για Ασφάλεια Ζωής και άλλο να σου πεθαίνει ο δικός σου Άνθρωπος! Οι Ασθένειες δεν ενδιαφέρονται τι λέει η Νομοθεσία, οι Εποπτικές Αρχές ή ο Υπουργός! Απαιτούν εδώ και τώρα Παροχές και Χρήματα. Για αυτά πληρώναμε τόσα χρόνια! Αδικαιολόγητη και Ασυγχώρητη η Πολιτεία με τη πεντάμηνη Σιωπή της!».

Η συμβολαιογράφος από τη Χαλκίδα κ. Σιδέρη δήλωσε με τη φωνή της να πάλλεται από οργή και αγανάκτηση: «Έσκασα! Εκατοντάδες τηλεφωνήματα έμειναν αναπάντητα! Δεν μπορώ να δουλέψω, δεν μπορώ να κοιμηθώ, βράζω από θυμό για ό,τι μου συνέβη… Οφείλουμε να οργανωθούμε και να απαιτήσουμε τα Χρήματά μας. Δε ζητιανεύουμε! Η Πολιτεία φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη. Πρέπει να γνωρίζουμε σε τι είδους σύλλογο θα συμμετέχουμε. Και οι διαμεσολαβούντες έχουν τις ευθύνες τους!».

Το I.D. υποστηρίζει ότι δεν ήταν όλοι οι Διαμεσολαβούντες συνυπεύθυνοι. Πολλοί πουλούσαν αποκλειστικά Νοσοκομειακά Προγράμματα και Συνταξιοδοτικά ετήσιων καταβολών. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν πουλούσαν τα «Επενδυτικά» των Εταιρειών της Ασπίς! Το συμφέρον των Πελατών μάλλον θα εξυπηρετηθεί με τον κοινό Σύλλογο με τους Διαμεσολαβούντες, γιατί οι Πελάτες μόνοι τους θα δυσκολευτούν να οργανωθούν αποτελεσματικά. Σε αυτό το σημείο οι Πολιτικοί ποντάρουν: Στις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Άνθρωποι να λειτουργήσουν συλλογικά. Δέκα μόνο Άνθρωποι να συγκεντρωθούν και να προσπαθήσουν να ιδρύσουν ένα σύλλογο δεν θα τα καταφέρουν. Όλοι θα θέλουν να γίνουν Πρόεδροι και όλοι μιλάνε και θέλουν να γίνει το δικό τους, Κανένας δεν ακούει. Όλοι θέλουν μόνο να Μιλάνε!

Οι Ασφαλιστές, αντίθετα, έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν από δέκα μέχρι και εκατό Πελάτες ο καθένας και να διευρύνουν σημαντικά τον αριθμό των θυμάτων! Όσο περισσότεροι είναι, τόσο πιο αποτελεσματικός θα είναι ο Αγώνας τους!

Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία που δεν την ξαναζήσαμε. Άλλη μια φορά συνειδητοποιήσαμε ότι η χώρα μας είναι η χειρότερη της Ευρώπης και οι Πολιτικοί μας στυγνοί Αμετανόητοι Εγκληματίες!

Δεν Παραδέχονται Τίποτα

Δεν Ντρέπονται για Τίποτα

Δε Μετανοούν για Τίποτα

Δεν κάνουν Τίποτα το Ουσιαστικό, το Θεσμικό, που θα μπορούσε να βελτιώσει λίγο την Κατάσταση!

Επιμένουν να μας Κυβερνάνε και να… Ελέγχουν τον… Εαυτό τους τόσο Ξεδιάντροπα, που σε λίγο καιρό δε θα μπορούν να κυκλοφορούν στους δρόμους ακόμα και αν τους προστατεύει ολόκληρος ο Ελληνικός Στρατός!

Για πάνω από δέκα χρόνια η Πολιτεία εισέπραττε γραπτές επώνυμες Καταγγελίες Πελατών κατά των Εταιρειών της Ασπίς! Δε θα καθίσει κανένας στο σκαμνί να δώσει μερικές απαντήσεις;12 Comments

12 Σχολια

 1. dimitris-praktoras

  Feb 11, 2010 at 9:32 AM

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
  ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙ΄ΑΥΤΑ.
  ΕΧΟΥΜΕ – ΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ – ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΛΑΙΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ.
  ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.
  ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Ν, ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ.

 2. ΣΑΜΟΥΡΑΙ

  Feb 11, 2010 at 9:54 AM

   καλημερα  σολους  και μαζυ με τον πελατη ,τον δυστυχη καταναλωτη που εμπιστευθηκε  τα λεφτα του ,την εξασφαλιση της οικογενειας του  και της περιουσιας του στην   ασπιδα  της λαμογιας  και των ιδιοκτητων  της …..μαζυ με τον δυστυχη  πελατη  για τον οποιο τουλαχιστον στο ζωικο κοματι των αποθεματων  κατι πρεπει να γινη   ………..οχι ομως   στους  διαμεσολαβητες  και διευθυντες τους ολων των επιπεδων   και δραστηριοτητων  που  δινανε  ασπιδα   για την πολλαπλη προμηθεια   κλπ   κλπ   …..οπως  και σε κομερσιαλ …ολα για την προμηθεια και μονο…….ας μην κανει την εξυπνη   η προεδρος   των ασφαλιστικων συμβουλων   με τα αγγλικα και τα γαλλικα  της   …..ΓΙΑΤΙ  ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ   ΘΕΣΗ  ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ   ΤΗς  ΑΣΠΙΔΑΣ  ……ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ   ΟΡΓΙΑΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ  …….ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΘΕΣΗ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ   ,ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ   ΚΛΠ …….οσοι  εδιναν  νεεσ εργασιες   σε   ασπιδα τα 2-3  τουλαχιστον  τελευταια χρονια  εχουν ευθυνες  και ειναι συνιπευθυνοι  ……..ε  καλα  δεν μιλαμε για το κρατος   και την εποπτευουσα   αρχη του υπουργειου   εμποριου   ,,αυτοι εκει δεν παιζονται….τι κανουν τωρα με τις εξαγορες   ,΄πασιματα   και το βρωμικο αλισβερισι   ασφαλιστων,εταιρειων   με μεθοδευσεις στα συμβολαια   που και ο   φρανκενσταιν    θα εφωναζε   βοηθεια  και ελεος   στο κουρσεμα   των χρηματων   του αμοιρου   ελληνα   ασφαλισμενου  καταναλωτη ……….η  ενωση ασφαλιστικων εταιρειων    και ο προεδρος  της  κος   δουκας    δεν ομιλει για τις  κακοτεχνιες   των μελων της ενωσεως……..κατοπιν γιορτης    ολοι ειμαστε λαυροι και ………πες μας και καταδικαστε επωνυμα αλχημειες,παρατυπιες,κακοεχνιες   των μελων της  ενωσης   ασφαλιστικων  εταιρειων

 3. ασφαλισμένος

  Feb 11, 2010 at 10:50 AM

  Συμφωνώ να μαζετούμε, να οργανωθούμε κι ας είναι και οι ασφαλιστές / διαμεσολαβητές μαζί και οι εργαζόμενοι της Ασπίς και των άλλων εταιριών. Υπάρχει κάποιος Σύλλογος;

 4. Γιώργος Μάντζαρης

  Feb 11, 2010 at 11:27 AM

  Έχετε ακούσει ποτέ την λεξη “δήμευση”;

 5. jj

  Feb 11, 2010 at 11:37 AM

  Μπράβο φωνάξαμε … και τώρα τι ?
  Πού είναι ο Σαχινίδης ΟΕΟοοοοοο ?
  Υπουργέ Ντροπή ΣΟΥ . . .

 6. Γιώργος

  Feb 11, 2010 at 12:06 PM

  Ήμουν εκεί. Ειπώθηκαν πολύ σημαντικά πράγματα και με την κατάλληλη δράση, είναι δυνατόν να προκύψουν από αυτή την εκδήλωση, λύσεις για ότι έχει συμβεί και τελικά ένα καλύτερο θεσμικό πλαίσιο για τις ασφαλίσεις ζωής στο μέλλον. Ελπίζω μόνο ο θυμός που εκφράστηκε, να οδηγήσει όλους τους θυμωμένους σε δράση μέχρι τελικής δικαίωσης και να μην καταναλωθεί σε λόγια.

 7. PANAGIOTIS

  Feb 11, 2010 at 12:15 PM

  Οι ανθρωποι που εχουν στοιχεια πελατων της  ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ν0σοκομειακα, συνταξιοδοτικα, επενδυτικα..καλο θα ηταν να επικοινωνησουν με ολους..να παρουν την τυπικη συναινεση τους..και να προχωρησουν σε καθε ενεργεια..εξ ονοματος των χιλιαδων ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΠΙΑ ασφαλισμενων..
  Σε καθε ενεργεια θα πρεπει να αποτυπωνεται ο μεγαλος αυτος αριθμος θιγομενων, ωστε να συμβαλει κ αυτο ..Ισως καποιοι βλεποντας οτι υπαρχει ..εστω κ αυτη..η συσπειρωση..να ενεργοποιηθει..
  Για αρχη..αυτο..χιλιαδες ονοματα..σε εξωδικους..υπομνηματα..κλπ.
  Ευχαριστω

 8. George

  Feb 11, 2010 at 3:18 PM

  ναι καλά και όταν έρθει η ώρα της ψήφου τα ξεχνάμε όοοολα αυτά και απλά τους ξαναψηφίζουμε. φταιμε και εμείς που τους ξαναβαζουμε στην βουλή να συνεχίσουν απτόητοι την μάσα τους, ευγε μας και εμάς !!!

 9. watcher

  Feb 11, 2010 at 5:12 PM

  Αγαπητέ Δημήτρη, συμφωνώ έχουμε ιερή υποχρέωση να διαφυλάξουμε το δικαίωμα στην ιδιωτική ασφάλιση κ.λ.π αλλά όχι μόνο για το θέμα ΑΣΠΙΣ για όλα τα θέματα που έχουν υποτιμήσει το θεσμό, το ρόλο μας και την αξιοπιστία μας. Υπάρχουν δυστυχώς εταιρείες που δεν έχουν κλείσει ,αλλά η συμπεριφορά τους απέναντι σε πελάτες αλλά και συναδέλφους είναι απαράδεκτες και μη με ρωτήσεις λεπτομέρειες όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως πολύ καλά όλοι γνωρίζαμε εδώ και χρόνια τι συνέβαινε και στην ΑΣΠΙΣ.
  Απλά συνήθως συμβαίνει ότι και στην κοινωνία μας, αδιαφορούμε για το τι γίνετε δίπλα μας μέχρι να φτάσει το πρόβλημα στην πόρτα μας.
  Να αντιδράσουμε, μαζί σου για όλα όμως!!!! Όλα τα απαράδεκτα αυτού του επαγγέλματος που καταντήσαμε να ντρεπόμαστε που ακολουθήσαμε.
  φιλικά

 10. ΑΣΠΑΣΙΑ ΧΙΟΣ

  Feb 12, 2010 at 7:14 PM

  ΠΑΙΔΙΑ………… ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ…………ΓΙΑ ΤΟ ”ΛΑΜΟΓΙΟ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΚΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΚΑΙ LIGHT ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ……….ΠΑΙΔΙΑ ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ……ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ…..ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ,ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ…………??????????????ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ  ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ  ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΥΠΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΝ………..ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ………ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ……

 11. ΓΙΩΡΓΟΣ

  Feb 12, 2010 at 7:46 PM

  Αγαπητοί συνάδελφοι,μπορεί να μου πει κάποιος αν υπάρχει παρόμοια περίπτωση κλεισίματος ασφαλιστικής εταιρείας  και αν ξέρει τι απέγειναν τα λεφτά του κοσμάκι;
  Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τόση αδράνεια/αδιαφορία εκ μέρους της όποιας ¨υπεύθυνης¨πολιτείας; Μήπως το θέμα θεωρείται τελειωμένο ; Μήπως νομίζουν οτι αυτά τα χρήματα που επενδύθηκαν, με την έγκριση του κάθε Υπουργείου Εμπορείου,
  τα βρήκαμε στο δρόμο,τους τα χρωστούσαμε;Ε ΟΧΙ κύριοι ! αυτά είναι χρήματα δουλεμένα ,δικά μας και πρέπει να βρεθεί επιτέλους κάποιος ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ πολιτικός ν’ασχοληθεί μετο θέμα σοβαρά. Δεν είναι αντικείμενο αστεϊσμού(επειδή ολοι συμπεριλαμβανομενης και της πολιτείας γνώριζαν τις λαμογιές του Ψ)ήτηλεθέασης. Είναι κοινωνικό/πολιτικό το πρόβλημα και πρέπει ολοι μαζι να συσπειρώσουμε τις
  ¨ φωνές¨ μας ,να μας ακουσουν εκει στας Ευρώπας  να ξαναγελάσουν με τα χάλια μας και να μάς δείξουν πάλι τον οίκτο που αρμόζει σε άτομα  που ζουν και ψηφίζουν σε μια χώρα σαν κι αυτήν.Ντροπή μας!
   

 12. ΜΙΧΑΗΛ ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ

  Feb 23, 2010 at 11:33 PM

  Ντροπή στη πολιτεία ,στις ασφαλιστικές ενώσεις που ανέχονται τέτοιες καταστάσεις.Τα λαμόγια να παρέχουν …σύνταξη, περίθαλψη …. Αυτοί που έδωσαν την άδεια λειτουργίας έκαναν τους κατάλληλους ελέγχους;

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + five =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Πελάτες-Θύματα της Ασπίς:
Πρωτοφανής σε όγκο και οργή συγκέντρωση στη «Μ. Βρετανία»! https://www.insurancedaily.gr/%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b8%cf%8d%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%83%cf%80%ce%af%cf%82%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%ae%cf%82-%cf%83/