Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Περιφερειακή Συνάντηση Direct Marketing


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες του Συνεδρίου Direct Marketing των χωρών της Περιφέρειας Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης, που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 27 και 28 Μαρτίου.

Το συντονισμό του Συνεδρίου είχε ο Αλέξανδρος Μάνδηλας, Regional DM Manager, ενώ συμμετείχαν οι διευθυντές Direct Marketing από τα γραφεία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, στελέχη από την Περιφερειακή Διεύθυνση, καθώς και από τα γραφεία του AIG στις ΗΠΑ και στη Δυτική Ευρώπη, που πρόσθεσαν τη δική τους οπτική γωνία. Τις εργασίες του Συνεδρίου παρακολούθησαν επίσης εκπρόσωποι των Γενικών Ασφαλειών.

Το κεντρικό θέμα ήταν η επιτάχυνση της υπάρχουσας σημαντικής ανάπτυξης όλων των ειδών Direct Marketing (τόσο σε ενδο-εταιρικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο συνεργασιών) καθώς και η περαιτέρω αξιοποίηση των «Office of the Customer» πρακτικών του AIG. Επιπρόσθετα, μέρος του Συνεδρίου ήταν αφιερωμένο στις νέες ευκαιρίες και τάσεις στην αγορά.

Ο Ανδρέας Βασιλείου, Vice President American International Group, Director & Executive Vice President ALICO, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα ενδυνάμωσης των εργασιών του Direct Marketing στην Περιφέρεια. Επίσης, τόνισε την έμφαση στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών, καθώς και στην κατάλληλη εφαρμογή όλων των διαθέσιμων επιλογών Direct Marketing.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Περιφερειακή Συνάντηση Direct Marketing ! https://www.insurancedaily.gr/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-direct-marketing/