Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Προσφορές της Ευρωκλινικής Αθηνών για τον Αύγουστο


logo eurokilini+slogan_FINALΗ Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας check up Ανδρών & Γυναικών, το οποίο περιλαμβάνει Γενική Εξέταση Αίματος, Σάκχαρο, Ουρία, Χοληστερίνη ορού, Τριγλυκερίδια, LDL, HDL στην προνομιακή τιμή των €20. Η προσφορά ισχύει για όσους τηλεφωνήσουν το μήνα Αύγουστο (από την Πέμπτη 1 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 30 Αυγούστου) από τις 09:00 έως τις 15:00 και κλείσουν ραντεβού στο τμήμα Check up της Ευρωκλινικής Αθηνών, τηλ. 210 6416051 & 052.

Οι εξετάσεις θα πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 30/09/2013.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο της Ευρωκλινικής

Η Ευρωκλινική Αθηνών, από το 1998 που ιδρύθηκε, προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες υγείας, ως ένα άρτιο Διαγνωστικό, Χειρουργικό και Θεραπευτικό Κέντρο. Θέτοντας υψηλότατα στάνταρ και αυστηρή πολιτική ποιότητας, είναι εφάμιλλη των μεγαλύτερων νοσηλευτικών κέντρων του εξωτερικού.

Η Ευρωκλινική Παίδων είναι μία σύγχρονη κλινική στο κέντρο της Αθήνας, διαμορφωμένη σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον για τα παιδιά. Αφοσιωμένη πάντα στην υγεία του παιδιού, έχει σαν στόχο την παροχή άριστης ιατρικής φροντίδας, θεραπείας και νοσηλείας.

Με σεβασμό στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, η Ευρωκλινική Αθηνών και η Ευρωκλινική Παίδων διαθέτουν κορυφαίο επιστημονικό προσωπικό με όλες τις ιατρικές ειδικότητες και παιδιατρικές υποειδικότητες, έμπειρους νοσηλευτές, σύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που ανανεώνεται διαρκώς, επιτρέποντας την εφαρμογή των πιο πρωτοποριακών μεθόδων στη διάγνωση και στη θεραπεία.

Οι κλινικές του Ομίλου Ευρωκλινικής επενδύουν στο μέλλον προάγοντας την προληπτική ιατρική, εφαρμόζοντας καινοτόμες μεθόδους και τεχνολογία αιχμής


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 9 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Προσφορές της Ευρωκλινικής Αθηνών για τον Αύγουστο! https://www.insurancedaily.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%bd%cf%8e%ce%bd-%ce%b3%ce%b9/