Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΣΕΣΑΕ: Κλαδικό Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου


Με μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το 2ο ημερήσιο τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών για τα μέλη και τους φίλους του, το Σάββατο, 17 Μαΐου 2014.

Και φέτος ο ανταγωνισμός ήταν έντονος για τις δεκαεννέα (19) ποδοσφαιρικές ομάδες της ασφαλιστικής αγοράς που αγωνίστηκαν για τη νίκη και το φιλανθρωπικό φορέα της επιλογής τους.

Μετά από αρκετές αναμετρήσεις, νικήτρια για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδείχτηκε η ομάδα της ασφαλιστικής εταιρίας GENERALI η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο για χάρη του φιλανθρωπικού σωματείου για την προστασία του παιδιού «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Τη δεύτερη θέση του τουρνουά κατέλαβε η ομάδα της CROMAR, την τρίτη θέση η ομάδα της METLIFE και την τέταρτη η ομάδα της MATRIX Ins. & Reins. Brokers S.A.

Θερμά συγχαρητήρια στις ομάδες που κατόρθωσαν να διακριθούν αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και φέτος στο τουρνουά. Επιπλέον, ο Σύνδεσμος ευχαριστεί θερμά τους πολυάριθμους φίλους του που για ακόμα μια χρονιά ήρθαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να στηρίξουν το φιλανθρωπικό σκοπό του Συνδέσμου.

Το τουρνουά υποστήριξαν :

““CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός και

MATRIX Ins. & Reins. Brokers S.A.” – Χρυσός Χορηγός.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΣΕΣΑΕ: Κλαδικό Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%b5-%ce%ba%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b1%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%ac/