Ασφαλιστικές Ειδήσεις

ΣΕΣΑΕ: «Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά !»


sesae-mporoumeΜε το σύνθημα αυτό, ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών κάλεσε τα Μέλη και τους φίλους του στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε στις 19.12.2013.

Κύριος σκοπός της εκδήλωσης αυτής, πέραν της συνεύρεσης, ήταν η ενίσχυση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μπορούμε !», η οποία καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού που περισσεύει σε κάποιους και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Πρόσφατα, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. είχαν την ευκαιρία, σε μια λιτή και φιλική συνάντηση, να επιδώσουν στους εκπροσώπους του «Μπορούμε !» το ποσό που συγκεντρώθηκε από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά και να ενημερωθούν, με κάθε λεπτομέρεια, για το έργο το οποίο επιτελεί ο φορέας αυτός.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. επιδοκιμάζοντας την αξιέπαινη προσπάθεια του «Μπορούμε !» αποφάσισε να σταθεί δίπλα του από εδώ και στο εξής, προσφέροντας στη δράση του το «περισσεύον» φαγητό από κάθε μελλοντική του εκδήλωση.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
ΣΕΣΑΕ: «Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά !»! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%b5-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac/