Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στο Ασφαλιστικό Marketing Ιανουαρίου που Κυκλοφορεί

cover Ianourios 2015

Cover Asfalistiko Marketing 01 2015Με κεντρική συνέντευξη του επί 25 συναπτά έτη βραβευόμενου στα βραβεία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Κορυφαίων Ασφαλιστών “Φίλιππος Μωράκης“, Επιθεωρητή της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Γεώργιου Φουφόπουλου, κυκλοφορεί το μηνιαίο περιοδικό “Ασφαλιστικό Marketing” τεύχος Ιανουάριος 2015.

Στο τεύχος αυτό, φιλοξενούνται επίσης, η ενδιαφέρουσα συνέντευξη του πλέον αρμόδιου σε θέματα ζωής & υγείας κ. Γιώργου Βελιώτη, Γενικού Διευθυντή Ζωής & Υγείας Ομίλου Interamerican καθώς και Chairman of Health Business Group Eurapco, όπως και η συνέντευξη του κ. Λυκούργου Πέτροβα, που πρόσφατα ανέλαβε Διευθυντής Λειτουργιών (COO) και μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής στην AXA Ασφαλιστική.

Στις πρώτες σελίδες του περιοδικού θα βρείτε την άποψη του οικονομολόγου Νίκου Κλήμη με θέμα το μέλλον του Επαγγελματικού ταμείου της Ασφαλιστικής Αγοράς: ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ: Δει δε χρημάτων και άνευ τούτων…

Στο κεντρικό αφιέρωμα, «23η Ετήσια Βράβευση ΕΚΕ & Κορυφαίων Ασφαλιστών “Φίλιππος Μωράκης”», θα βρείτε μια αναλυτική παρουσίαση της βραδιάς με τις βραβεύσεις όλων των κορυφαίων ασφαλιστών των εταιρειών που συμμετείχαν καθώς και της ιδιαίτερης στιγμής που δεν ήταν άλλη από την ανάδειξη της Αξίας του επαγγέλματος μέσα από τη μαρτυρία της κ. Lillian Phillips από τη Διεύθυνση Investor Relations & communications της Creta Farms σχετικά με την πυρκαγιά στις αποθήκες της εταιρείας και την άμεση ανταπόκριση των ασφαλιστικών εταιρειών.

Τέλος, εκτός των πλούσιων ρεπορτάζ, των στατιστικών και των μελετών σε θέματα επίκαιρου ενδιαφέροντος, μην ξεχάσετε να αρχειοθετήσετε μερικά από τα επιμορφωτικά άρθρα που έχουμε ετοιμάσει και μεταφράσει για εσάς από το HBR, τη LIMRA και από διακεκριμένους καθηγητές όπως ο Γεώργιος Πανηγυράκης καθηγητής στο Ο.Π.Α.

Καλή Ανάγνωση


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five + 5 =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στο Ασφαλιστικό Marketing Ιανουαρίου που Κυκλοφορεί! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-marketing-%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%b1%cf%81%ce%af%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%85%ce%ba%ce%bb/