Ασφαλιστικές Ειδήσεις

Στο γραφικό Πήλιο οι συνεργάτες της ΑΧΑ της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Αναστάσιου Παυλίδη


OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτην Πορταριά, ένα από τα γραφικότερα χωριά του Πηλίου, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν οι συνεργάτες της ΑΧΑ Ασφαλιστικής της Περιφερειακής Διεύθυνσης του κ. Αναστασίου Παυλίδη από τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2013. Οι συμμετέχοντες επιλέχτηκαν βάσει του τρίμηνου χειμερινού διαγωνισμού της συγκεκριμένης Περιφερειακής Διεύθυνσης που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις 28 Φεβρουαρίου 2013.

Οι Αποκλειστικοί Συνεργάτες της ΑΧΑ απόλαυσαν το εργασιακό τριήμερο που περιελάμβανε συνάντηση σε ειδικό χώρο του Ξενοδοχείου για την ανάπτυξη των θεμάτων: στρατηγική πωλήσεων 2014, περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου Γενικών Ασφαλίσεων, νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Mediσυν Classic και προωθητικές ενέργειες πωλήσεων.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα πανέμορφα σοκάκια της Πορταριάς και της κοντινής Μακρυνίτσας, καθώς και να επισκεφθούν την πόλη του Βόλου.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση του κ. Παυλίδη ανανέωσε το ραντεβού της για τον επόμενο χρόνο, υποσχόμενη να επαναλάβει τη φετινή επιτυχημένη παραγωγικά χρονιά και το 2014.

Τους συνεργάτες συνόδευσε ο επιθεωρητής της Διεύθυνσης Πωλήσεων του Agency System, κ. Ευστάθιος Γκίτικας.


Σχολιαστε ελευθερα

Σχολιαστε ελευθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + eighteen =

To Top

Κοινοποιείστε αυτό το άρθρο σε κάποιον!

Καλησπέρα,
ο παρακάτω σύνδεσμος ίσως σας ενδιαφέρει:
Στο γραφικό Πήλιο οι συνεργάτες της ΑΧΑ της Περιφερειακής Διεύθυνσης του Αναστάσιου Παυλίδη! https://www.insurancedaily.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%80%ce%ae%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%87/